Naš štićenik u opasnosti

0

Loše vesti iz Istanbula: Sergej Milićević

 

Plavokosom dečaku koji je s puno snage trčao po hodnicima našeg dopisništva još u septembru ove godine, i kome smo tada uručili prilog stalne donatorke S. N. iz Frankfurta, nalazi se opet u životnoj opasnosti. Sergeju je postojeća cista veoma porasla i sada vrši pritisak na okolno tkivo, a prave je žive ćelije tumora.

 

Pozdrav dobrotvorima

"Sergej se na sreću zasad dobro oseća i veoma je aktivan. Ukoliko bi se pojavili neki simptomi kao što su oduzimanje ruke, glavobolje i slično, trebalo bi hitno da se javimo doktoru. Hvala ‘Vestima’ na svemu, a takođe zahvalite se i svim dobrim ljudima koji su nam omogućili boravak u Istanbulu", napisala je na kraju pisma majka Jasna Milićević, uz pozdrav svim dobrotvorima.

 

Roditeljima je preporučena operacija već sredinom decembra. Neurohirurg dr Memet Ozeka rekao je porodici Milićević da će to biti veoma ozbiljan zahvat kojim će se izvaditi cista i bezbedno otkloniti deo tumora kako se ne bi oštetile vitalne funkcije malog pacijenta. Da se zaista radi o komplikovanoj operaciji govori i neophodna suma od 52.000 dolara.

 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here