Naša Ljubica za “Miss Earth”

Vestionline
7
Mladen Nađ

Ljubica Rajković je odabrana među mnogobrojnim lepoticama za predstavnicu svoje zemlje na najprestižnijemh svetskom izboru “Miss Earth”.

Ova prelepa dvadesetpetogodišnjakinja je rodom iz Sente, a završava studije srpskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, sa prosekom ocena 10.Pored zanosnog izgleda i seksipila, žiri je osvojila svojom energijom kojom zrači, vedrim duhom, predivnim osmehom, skromnošću i nonšalantnim ponašanjem.

 

Za sebe kaže da je iskrena, komunikativna, druželjubiva i izuzetno uporna. Zaljubljenik je u knjige, putovanja, životinje, prirodu, avanturističkog je duha i voli da upoznaje nova mesta i nove ljude. Modelingom je krenula da se bavi iz hobija, a na kraju je iz hobija procvetala ljubav.

– Zaista ne umem ovu količinu sreće i uzbuđenja da pretočim u reči. Još uvek ne mogu da verujem da se moj sam pretvorio u javu, ali mogu da kažem da je osećaj neverovatan. Osećam veliku odgovornost i daću sve od sebe da svoju predivnu zemlju kojom se ponosim predstavim svetu u najboljem svetlu.

 

Ljubica je postigla veliki uspeh, aktuelna je Miss Balkana i Top model Evrope. Govori tri strana jezika, u slobodno vreme piše poeziju a ljubav joj je glavna inspiracija i pokretač u životu.

Na svakom takmičenju osvojila je glavnu nagradu, krunu i lentu i svaki put je žiri u njoj prepoznao kompletnu osobu i dao joj maksimalan broj bodova.

 

Danas ova prelepa devojka u svom vlasništvu poseduje titule Miss Srbije, Miss Balkana i Top model Evrope. Mi joj želimo mnogo sreće na Filipinima na takmičenju za Miss Sveta gde će boraviti punih 30 dana u periodu od 26 septembra do 26 oktobra i želimo joj mnogo sreće i uspeha i da svoju zemlju predstavi u najboljem svetlu i nadamo se postane i Miss Sveta.

 

Izbor za Miss Earth prenosi americka televizija Fox a prenos putem malih ekrana prati preko 2,5 milijardi ljudi i učestvuje 146 zemalja.

 

7 COMMENTS

  1. Da li samo meni ova devojka izgleda plastično? Kakva god
    da je naša je,a obrazovanje i prosek 10.00 za pohvalu.

    • Trebalo bi zabraniti ucesce devojkama koje su imale bilo koju intervenciju na sebi. Mislim na plasticare. Ne mora mis imati sifone i naduvana usta…..to je za pevaljke, starlete i te takve maskote.

  2. Ako nas ova predstavlja budi Bog s nama na šta liči. Roditelji su ponosni na svoje plastično dete ?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here