pixabay.com
Foto: Ilustracija

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko izjavio je danas da su beloruski avioni modifikovani tako da mogu da nose nuklearno oružje.

– Jednom smo ja i (ruski predsednik Vladimir) Putin u Sankt Peterbugu izjavili da ćemo beloruske avione Su-24 modifikovati da bi mogli da nose nuklearno oružje. Sve je završeno – rekao je Lukašenko, prenosi Belta.

Istakao je da je Belorusija spremna da adekvatno odgovori na pretnje Zapada.

– Oni moraju da shvate da ih, ako krenu na eskalaciju, nikakvi helikopteri, nikakvi avioni, neće spasiti – dodao je Lukašenko.

Govoreći o prebacivanju američke vojne opreme na istok, Lukašenko je rekao da je upozorio Zapad i da je Minsk, u slučaju ozbiljne provokacije protiv Belorusije, definisao ciljeve.

– Centri odlučivanja – znamo koji su. Ja nikome ne pretim – dodao je Lukašenko.

1 COMMENT

  1. Hmm… Pokušaću razumom
    \”Hjustone, imamo problem.\” To je bilo juče. Danas: Čovečanstvo, imamo mnogo gasa u glavi. Inteligentni ljudi su nestali ili su tu, ali nemaju nikakvu funkciju. Univerzume, imamo problem, ali ti ne znas nista o tome. Koja šteta! Slusajte, univerzumu jednostavno nedostaju informacije – nema uvida u ljudsko biće, niti zna da postoji. Najbolje želje za buducnost! Tvoj vanzemaljac!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here