Našoj zahvalnosti nema kraja

0

Slađana Stanković sa sinom Kristijanom

Izuzetka nije bilo ni ovog puta. Skoro istog dana pošto je stigao novac na Slađaninu kućnu adresu, požrtvovana majka je brže-bolje namirila dažbine i kupila neophodne namirnice za duži period. Kako kaže, najvažnije joj je da je njen sin Kristijan namiren, kao i to da nemaju nikakvih dugovanja.

– Teško je uputiti zahvalnost dobrim Đukićima na pravi način. Ni sama ne znam šta bih im više rekla i poručila. Svakako, želim da znaju da ni ova donacija nije uludo potrošena. Isto tako, svesna sam da na njihova dobročinstva, možda, nikada nećemo moći da se adekvatno odužimo. Zato se iskreno nadam da će ih Bog nagraditi svakakvim dobrima, a pre svega zdravljem. Molićemo se za njih dokle god smo živi, kao i za druge plemenite čitaoce "Vesti", koji su nam pritekli u pomoć kada nam je bilo najteže. Isto tako, moram da kažem da sam duboko pogođena nevoljama naših napaćenih sunarodnika i da vrlo dobro znam kako je to kad ostaneš bez krova nad glavom, kao i svojih najmilijih. Iskreno se nadam da će imati snage da to teško breme što pre prevale preko svojih pleća i nastave dalje hrabro kroz život – kazala je Slađana Stanković, izbeglica sa Kosova i Metohije.

 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here