Nastavnik učenicama pisao lascivne poruke

0

Nastavnik preti da će se osvetiti za to što je izbačen iz škole
 

Nastavnik Petko Drakulić iz Laktaša komentarisao je fotografije učenica i ostavljao svoj broj telefona kako bi ga devojčice kontaktirale. "Koja ribica", "Draga, godine su nebitne, kada ga zavučem zavole ga više nego rođenu majku", samo su neki od komentara ostavljenih uz fotografije učenica.

 

U Centru javne bezbjednosti Bijeljina su potvrdili da je ovaj slučaj prijavljen policiji i da su došli do saznanja da se nastavnik nedolično ponašao i na društvenim mrežama ostvarivao kontakt sa učenicama osnovne škole u kojoj je bio zaposlen na određeno vreme do pre dva meseca.

 

"Policija vrši provere navoda da nastavnik poseduje falsifikovanu diplomu o stečenoj stručnoj spremi. Sve ove radnje se rade u saradnji i koordinaciji sa Okružnim tužilaštvom u Bijeljini", rekla je portparol CJB Bijeljina Aleksandra Simojlović.

 

Direktor Osnovne škole "Sveti Sava" Radomir Petrović potvrdio je da je Petko Drakulić primljen u radni odnos na određeno vreme posle objavljenog konkursa za nastavnika Tehničkog obrazovanja.

 

"Bio je uposlenik naše škole, ali se na Fejsbuku dopisivao sa decom i upućivao komentare koji nisu u skladu sa njegovom profesijom. Čim sam to saznao ja sam prekinuo ugovor s njim. On je uzeo rešenje i otišao iz naše škole", rekao je Petrović.

 

Petko Drakulić je na svom Fejsbuk profilu napisao: "Izbačen sam iz škole u Zvorniku zbog ničega, kažu da sam provocirao devojčice, nikad ne bih dečicu provocirao i dirao, fukare koje su me uništile će mi platiti za ovo. Svoj autoritet nikad nisam ispoljavao na dečici. Samo da kažem da se vraćam jači nego ikad."

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here