Nata poručila: U 2015. želim još jedno dete!

0

Fonet/A.L.
Pronašla recept za uspešan ljubavni život: Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac (34) je početkom 2014. raskinula veridbu sa manekenom Vladom Vuksanovićem (26) i ubrzo obnovila romansu sa rukometašem Ljubom Jovanovićem (32). Iako je najavljivala i novi album, objavila je samo singl “Mogu da prođem”. Međutim, zadovoljna je postignutim.

– Slobodno mogu da kažem da je i na privatnom i na poslovnom planu 2014. bila jedna od najuspešnijih. Mnogo sam nastupala, ali i bila fokusirana na album koji sam spremila za mart naredne godine. Privatno sam potpuno mirna i ispunjena i tako dobijam energiju koja mi je potrebna za sve ono što me iscrpljuje van kuće – kaže Nataša za "Blic", a na pitanje da li postoji nešto što nije ostvarila, odgovara:

– Nikad ne pravim velike planove, radujem se svemu što život donese. To prihvatam jer znam da na kraju uvek donese dobro.

Ipak, ima jednu neostvarenu želju. Pevačica mašta o velikoj porodici i želi da u 2014. ponovo postane majka.

– Odrasla sam u velikoj porodici i volela bih da i sama takvu stvorim, iako nam i sada ničega ne manjka – kaže Bekvalčeva, koja iz braka sa Danilom Ikodinovićem (38) ima ćerkicu Hanu  

– Najponosnija sam mama na svetu – dodaje Nataša.

Za lepu pevačicu 2014. je bila prelomna godina u ljubavnom životu. Priznaje da uživa u vezi sa rukometašem i tvrdi da je pronašla recept za očuvanje sreće – da što manje priča u javnosti o ljubavi.

– Nikad nisam pričala o privatnom životu jer su novinari u njega uvek bili mnogo upućeniji od mene same. Pogotovo sada kada imam potpuni mir i kada sam vrlo stabilna, nemam ni jedan jedini razlog da o svom životu govorim jer ga – živim! Ne pravim planove. Najbolji recept da sačuvate ljubav jeste da ga javnosti ne dajete na tacni – kaže Nataša za “Blic“.

U Novoj 2015. sebi želi “dobro zdravlje i dobar vetar”, a čitaocima?

– Želim im isto što i sebi! Srećna Nova 2015!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here