Instagram
Nataša Bekvalac

Nataša Bekvalac ne krije koliko je vezana za ćerke Hanu i Katju, a sada je iskreno progovorila o majčinstvu, vaspitanju dece, kao i nasilju u porodici.

– Jedna sam od mnogih žena koje su odlučile da žive drugačije, hrabrije. Počela sam da teram inat u adolescenciji, do tada sam se trudila da otac ne bude tužan što je dobio devojčice, dokazivala sam se, želela sam da bude ponosan na mene. A kada malo bolje razmislim, to radim i sada – rekla je pevačica za “Hello” i otkrila kako se nosi sa zlonamernim komentarima na račun njenih neuspelih brakova.

– Moja izjava: “Nisam zbog dece ostajala u brakovima, zbog njih sam se razvodila” bila je način da se suprotstavim ženama koje sa podsmehom i veoma glasno komentarišu ono što smatraju mojim životnim neuspesima. Govore da su u braku zbog dece, jer tobož toliko se žrtvuju da ne mogu da dozvole da im deca odrastaju u razbijenim porodicama, jer su deci potrebna oba roditelja – rekla je pevačica i dodala:

– Za mnoge znam da su im brakovi loši, da deca slušaju svakodnevne svađe, poniženja, pa čak trpe i razne oblike nasilja, ali bože moj, važno je sačuvati porodicu. Možda, ali ne u mom slučaju. Hana i Katja nikada nisu čule povišen ton u našoj kući i na njih niko neće dići ruku dok sam ja živa.

1 COMMENT

  1. Iskoristio bi ovu priliku da se javno zahvalim g-đi Nataši Bekvalac što je delila poziv za dobrovoljno davanje krvi za moju snaju, Natašu Domazet i time doprinela, ne da se sakupi krv neophodna za operaciju, nego da se rezerve krvi uvećaju, jer u zadnjih dana krvi nije bilo na zalihama ni za jedan dan. Napokon su društvene mreže pokazale i onu svoju lepšu,humaniji, stranu. Zavod za transfuziju, kad su takve kritične situacije, trebao bi se obratiti poznatim ličnostima kako bi im pomogle da više nikad ne dođemo u takvu situaciju. Nataša, još jednom u ime porodice i prijatelja veliko H V A L A.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here