ATAImages
Nataša Bekvalac

Pevačicu smo najpre uhvatili u ranim prepodnevnim časovima na Aerodromu „Nikola Tesla“ u opuštenom izdanju, a iste večeri pojavila se u klubu i u trenutku nepažnje pokazala gaćice

Da može biti i anđeo i grešnica bez stida, kako inače i peva u svojoj pesmi, Nataša Bekvalac ponovo je dokazala kada ju je paparaco u toku jednog dana uslikao u dva totalno različita izdanja.

Naime, Bekvalčeva je protekle dane provodila u Crnoj Gori gde se odmarala od poslovnih obaveza, a odmah po dolasku u Beograd, naš paparaco uslikao ju je na Aerodromu „Nikola Tesla“.

Tom prilikom, Nata je bila u skroz opuštenom izdanju. U belim laganim pantalonama i dugačkom džemperu iste boje, s papučama na nogama, Nataša je izašla iz aviona, a crnim sunčanim naočarama je prekrila svoje lice. U pratnji svoje sestre Kristine, mala plava vukla je kofere do prvog taksi vozila koje je odvezlo kući.

Međutim, da joj je odmor prijao, Nataša je dokazala kada je iste večeri sve prisutne šokirala svojim vamp izdanjem. S dugačkom, plavom nadograđenom kosom, u roze haljini s dubokim prorezom na nozi, ali i izraženim dekolteom i mrežastim čarapama na nogama, Nata se pojavila u jednom poznatom prestoničkom klubu gde je nastupala, a u jednom trenutku tokom nastupa haljina joj se pomerila, a gaćice sevnule.

Ovaj trenutak nije promakao budnom oku našeg paparaca, koji je zabeležio Natinu nepažnju, a svi prisutni bili su oduševljeni pevačicinim stajlingom.

Nataša Bekvalac

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here