Instagram/bekvalceva

Pop zvezda Nataša Bekvalac odlučila je da svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram, bez ikakvog ulepšavanja, otkrije kako izgleda njena svakodnevica.

Uz video snimak u kom pevačicu možemo videti u vamp izdanju, Bekvalčeva je napisala:

– Ne gledam vreme kada ću postaviti bilo šta na svoj Instagram. Ne vodim računa koliko često to radim. Brišem samo jako nepristojne komenare tužnih i besnih. Volim da komuniciram sa vama, ovo je jedina društvena mreža koju koristim. Rekli su mi da me uglavnom prate žene… Većina kažu… I posebni muškarci… Pitate me često kako se negujem, kako moje lice tako izgleda, da li vežbam, kako sam uvek tako nasmejana… Već neko vreme ne ulepšavam ništa u svom životu, čak ni na Instagram fotografijama i snimcima… Tako je, kako je. Savršeno ne postoji, zato sam odlučila da vam u narednih nekoliko dana otkrijem svoje tajne. Upoznam sa svim ljudima koji mi pomažu da budem dobro. Sa svojim timom. Upoznaću vas sa najboljima u svojim profesijama… I ne zaboravite… Lepota dolazi iznutra… Ne postoji šminka ni maska koja može sakriti nezadovoljstvo, tugu, bes. Imati svog psihijatra, psihologa, thetha healing ili reiki učitelja je (što bi moja baba rekla) “pod moralno”… Krećem da vam pišem od sutra, ovo nije reklama već moja želja da pomognem da se svaka od vas u ova teška vremena oseća što bolje u svojoj koži. Volim vas žene – poručila je novosadska barbika juče, a već danas je objavila nekoliko video snimaka iz teretane u kojima se može videti koliko je umorna nakon napornog treninga.

– Rekla sam da ću vam pisati sve što radim da bih se osećala bolje… Sport, fizička aktivnost, jako je važno – napisala je Bekvalčeva.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here