Firefly Promo
Jelena Đokić u ulozi NatašE u seriji "Crna svadba"

Glumica Jelena Đokić, predstavila se publici ulogom Nataše u seriji “Crna svadba”, koja je osvojila srca publike širom regiona. Ona je otkrila kako se snašla u ovoj ulozi, i kako ju je ona zapravo videla kroz scenario.

– Ona je jedna vrlo ostvarena žena, u smislu da se izborila za sve svoje pozicije u životu, od škole, priznata u društvu, sklonila muža kada je htela, ali je nastavila sa njim taj neki seksi odnos jer je to tako htela. Ona je neko ko naizgled drži sve konce, ali već od druge epizode kreće njen sunovrat, gde se ona krene topiti, i na kraju ostane samo kapljica vode.

Priznala nam je i da nije sujeverna ali ima svoj mali običaj koji uvek ponavlja.

– Radila sam na tome da nemam ništa od čega bi bila zavisna, da moram da nešto uradim pre izlaska sa scene. Imam neki mali običaj da kada se nešto loše desi prosto kažem svo zlo sa tim.

Težak zadak je bio pred njom, jer se često njeni osećaji i viđenje dešavanja nisu poklapali sa vizijom reditelja.

– On je čovek autor ovoga u pravom smislu te reči. Moje je bilo da ga što više čujem i ispoštujem, iako su se njegove indikacije kosile sa nekim mojim unutrašnjim nagonom kako bi ja tome prišla. Znam da to meni pomaže da budem taj lik, i da se pomerim od Jelene i svega što sam do sada radila.

Često su naizlazili i teški momenti, ali bilo je bitno sve to prevazići.

– Koliko god da je bilo teško, ukoliko si uspeo nešto što si želeo ti odlaziš srećan.

Dok su snimali seriju često su razmišljali o borbi sa svojim unustrašnjim “demonima”, ovaj put je Jelena priznala da joj prija kada svoju “beštiju” pobedi.

-Mi svi se verujem, borimo sa nekim raznoraznim demonima, ja to zovem beštijom u sebi, i nekako smatram uvek velikom pobedom kada uspem da je ugušim.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here