“Crno-beli” pred svojom publikom savladali Subotičane u 13. kolu Superlige Srbije s 4:0.

Partizan – Spartak 4:0 (3:0)

1:0 Hatho u 17, 2:0 Sadik u 39, 3:0 Suma u 41, 4:0 Ivanović iz penala u 77.

Partizan: Stojković, Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević, Zdjelar, Natho (od 46. Šćekić), Asano, Suma (od 75. L. Pavlović), F. Stevanović, Sadik (od 65. Ivanović). Trener: Milošević.

Spartak: Dokić, Ivančević, Otašević, Tekijaški, Milošević, Marčić, Vidaković, Srećković (od 46. Gojkov), Tufegdžić (od 87. Andrezinjo), Denković, Obradović (od 62. Baić). Trener: Gaćinović.

Partizan nije kalkulisao. Trener Milošević je izveo sastav kao i protiv Mančester junajteda onomad u ligi Evrope uz samo jednu izmenu (mladi Stevanović umesto Tošića). Sadik je propustio nekoliko dobrih prilika, jednom je pogodio i stativu, a čim je načeta Spartakova mreža, utaban je put i rutinskoj pobedi.

Kraj

84`: Ivanović je propustio stopostotnu šansu. Šutirao je pravo u golmana s kojim je bio oči u oči.

80`: Najbolja šansa za Spartak. Stojković je već bio savladan, Baić je šutirao, ali je Urošević izvadio sve sa gol-linije.

77`: 4:0 – Golman Spartaka Dokić je oborio Lazara Pavlovića, a Ivanović je bio neumoljivg s bele tačke.

64`: Miletić je šutiao glavom pored gola na centaršut iz kornera. Tek to je prekinulo uspavanku u drugom delu.

41`: 3:0 – Gotovo preslikana situacija onoj kada je Partizan poveo s 2:0. Sada je Sadik poslužio Sumu dok su obojica bili najbliži Spartakovom golu.

39`: 2:0 – Natho se ustremio prema Spartakovom golmanu, a onda je nesebično poslužio Sadika koji ga je po strani pratio u stopu. Nigerijskom napadaču je preostalo samo da sprovede loptu u praznu mrežu.

37`: Spartak je posle primljenog pogotka ravnopravan takmac. Nema yrelih prilika ni na jednoj strani.

17`: 1:0 – Asano je Spartakov golman odbranio šut, odbijenu loptu nije uspeo da glavom zahvati Sadik, ali je ona došla do Natha, koji ju je sproveo u mrežu. Prethodno je Sadik pogodio stativu (isto i na meču s Mančester junajtedom u ligi Evrope), a u šansi oči u oči s golmanom nećkao se da šutira pa je izblokiran.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here