EPA/Laurent Dubrule
Asmir Begović

Bivši golman reprezentacije BiH Asmir Begović našao se u centru pažnje svetske javnosti zbog reakcije navijača koji je tokom meča između Evertona i Njukasla vezao glavu za stativu i tako izazvao prekid utakmice na nekoliko minuta.

Neobična situacija desila se na početku drugog poluvremena kada je jedan domaći navijač ušao na teren, prišao golu Begovića i u znak protesta se vezao glavom za stativu.

Redari su ga gotovo 10 minuta “oslobađali” i posle toga izbacili sa stadiona, a trenutak kada je Begović shvatio da se navijač zavezao za stativu postao je hit na društvenim mrežama, gde brojni korisnici komentarišu Begovićevu zbunjenost i nevericu kada je shvatio šta se desilo.

Mnogi od njih smatraju da upravo njegova reakcija najbolje opisuje ovaj trenutak o kojem su pisali gotovo svi svetski mediji.

Inače, u sredu na meču između Arsenala i Liverpula takođe je jedan navijač ušao na teren pa se posle toga vezao za stativu, s tim da je on vezao ruke. Engleski mediji sinoć su objasnili da je reč o aktivistima za zaštitu životne sredine, a koji se konkretno u ovom slučaju bore protiv uvoza nafte u Veliku Britaniju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here