Foto: EPA/JASON SZENES
Novak Đoković

Novak Đoković je diskvalifikovan kada je lopticom pogodio linijskog sudiju u osmini finala US opena 2020, a njegovi navijači izneli su najnovije dokaze na osnovu snimka koji je osvanuo u javnosti.

Štaviše, sada tvrde da, novim snimkom, može da se dokaže da nije ni u besu udario lopticu, kako mu se to dosad stavljalo na teret, a upravo je to i bilo opravdanje zvaničnika da ga izbace sa turnira.

Navijači još napominju da bi uz ovaj snimak kao dokaz Novak mogao da podnese tužbu!

Iako je teško dokaziva tvrdnja o tome da je loptica udarila linijskog sudiju u rame, a ne u vrat, činjenica je da je ovaj snimak dosad bio nepoznat široj javnosti.

– Još uvek pokušavam da vidim kako to ljudi definišu “bes”, “ljutnju”, “silinu” na osnovu ovoga? – pitala se jedna od Noletovih navijačica, koja je i objavila pomenuti snimak, a drugi dodavali i rečenice:

– Hvala Bogu na tehnologiji. Novi snimak izbliza pokazuje šta se desilo. Tu se vidi kako Nole, ‘u besu’, ‘snažno udara’ lopticu i pogađa sudiju. Pa, to je bio kraj gema, imao je lopticu u džepu i vratio ju je skupljačima. Lagali su nas! Molim vas, delite ovo! – besni su navijači.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here