Foto: Tanjug/AP
Danil Medvedev

Navijač Judžin Rutman, kome na Australijan openu nisu dozvolili da pobedu tenisera Danila Medvedeva obeleži podizanjem zastave Rusije, planira da na sledeći meč ponese srpsku zastavu.

– Planiram da u petak, kada mi istekne kazna, ponovo odem na turnir. Poneću srpsku zastavu i okrenuću je kako bi prema redosledu boja ona predstavljala ruski zastavu – rekao je Rutman Sputnjiku.

Prema njegovim rečima, on se ne plaši da će time izazvati problem sa policijom i dodao, da sa srpskom zastavom neće narušiti nikakva pravila.

Navijaču Medvedeva je danas na Australijan openu oduzeta zastava Rusije i morao je da napusti meč.

8 COMMENTS

  1. Toooo bravo pravoslavni brate rodila te majka tvoja u inat rasistima klero pokazi im ko kosi a ko vodu nosi jos na srpskoj zastavi zalepi Putinovu sliku

  2. Gde su ssd ovi zapadno orjentisani nazovati ih Srbima nemogu jer ruše sve što je srpsko .Podrzavajući zapadne agenture i njihovev zakone pa čak i obicaje,pljuvajuci po svojim kako su nasi obocaji staromodni.Da kažu sada da mi i rusi nismo braća mozda i nismo al smo narod koji se jako postuje uvažava i jako velika veza je što smo pravoslavci. Mogu samo da nas mrze oni što nas nevole. Živela Srbija i Velika i moćna prijateljska Rusija i sav nas narod na mnogaja leta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here