Navijala golih grudi pa završila u zatvoru

0

Svako navija kako ume i zna…

 

Zanosna plavuša je doputovala u posetu dečku u Monterej koji je odlučio da je odvede na prvoligaški fudbalski meč. To sve ne bilo ništa neobično da na utakmici Montereja i Kruz Azula vatrena Lea nije priredila sopstveni šou koji je fudbalsko umeće potpuno gurnuo u drugi plan.

 

Naime, Amerikanka nije znala kako da proslavi drugi pogodak domaćih igrača pa je podigla svoju majicu i muški deo publike počastila pogledom na zamamne obline. Njen nastup propratile su i televizijske kamere, ali izgleda da u njemu nisu svi uživali.

 

Naime, posle utakmice policajci su priveli pripitu 30-godišnjakinju u policijsku stanicu.

 

"U principu, skoro nikada ne pijem. Radim u bolnici 10-ak sati dnevno i često znaju da me pozovu na posao i kada mi je slobodan dan. Zato vrlo retko konzumiram alkohol", rekla je hirurška pomoćnica iz Hjustona.

 

"Uhapšena sam jer sam pokazivala grudi. Je li to protivzakonito ili jednostavno nije deo vaše kulture?", upitala je Lea policajce koji nisu imali tolerancije za njen šou.

 

 

Amerikanka, koja je brzo puštena iz pritvora, postala je najpoznatija navijačica Montereja u svetu, a kompletić koji je nosila na spomenutoj utakmici počela je da prodaje u saradnji sa lokalnim internet portalom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here