NBA: Majami pobedio Bruklin, a Portland San Antonio

0

Demijan Lilard
 

U drugom meču igranom sinoć Portland je kod kuće došao do trijumfa od 103:92 nad San Antonijom. Majami je do trećeg trijumfa u seriji predvodio sjajni Lebron DŽejms koji je postigao 49 poena uz šest skokova. Džejms je iz igre šutirao 16 od 24, koji je tako izjednačio svoj rezultat po efikasnosti u plej-of seriji.

 

S druge strane istakao se Džo Džonson sa 18 poena, a 16 je dodao Pol Pirs, koji je imao i sedam skokova. Prelomni momenat na utakmici dogodio se 57 sekundi pre kraja susreta, kada je centar Majamija, Kris Boš, iz ugla pogodio za tri poena, a na drugoj strani Džonson nije uspeo da pogodi polaganje i vrati Bruklin u meč.

Peta utakmica između Majamija i Bruklina igraće se u noći između srede i četvrtka. Na zapadu, Portland je tek u četvrtom susretu u polufinalnij seriji došao do prvog trijumfa protiv San Antonija.

 

Portland je do pobede predvodio Demijan Lilard sa 25 poena, Lamarkus Oldridž dodao je 19, a dobru partiju pružio je i Nikola Batum, koji je ubacio 14 poena uz isto toliko skokova. U ekipi San Antonija istakao se Toni Parker sa 14 poena, TIm Dankan je dodao 12, a imao je i devet skokova.

 

Peta utakmica igraće se u noći između srede i četvrtka.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here