NBA: Memfis i LA Klipersi izjednačili na 1:1 u seriji

0

Blejk Grifin

Zek Rendolf predvodio je Memfis do pobede sa 25 poena i šest skokova, Majkl Konli ubacio je 19 poena i imao 12 asistencija, dok su po 16 poena dodali Mark Gasol i Kortni Li. U ekipi Oklahome najbolji je bio Kevin Durent sa 36 poena i 11
asistencija, Rasel Vestbruk dodao je 29 poena uz osam asistencija i sedam skokova, a Serž Ibaka 15 poena i 11 skokova. Treća utakmica igra se u četvrtak u Memfisu, gde je domaćin pobedio u 14 uzastopnih utakmica.

 

Košarkaši Los Anđeles Klipersa pobedili su na svom terenu Golden Stejt sa 138:98 i izjednačili na 1:1 u prvom kolu plej-ofa Zapadne konferencije. Klipersi su tako postavili novi klupski rekord po broju postignutih poena na jednoj utakmici u plej-ofu i ostvarili pobedu sa najvećom razlikom u doigravanju. U pobedničkom timu sedmorica igrača postigli su dvocifreni broj poena, a najefikasniji je bio Blejk Grifin sa 35 poena. Deni Grejndžer ubacio je 15, Met Barns 13 poena, dok su po 12 poena i 10 skokova dodali Kris Pol i Daren Kolison. U ekipi Golden Stejta Stiven Kari bio je najefikasniji sa 24 poena, uz osam skokova, dok su po 11 poena ubacili Dejvid Li, Drejmond Grin i Džamal Kroford. U trećoj utakmici u četvrtak domaćin će biti Golden Stejt.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here