NBA: “Ratnici” rekordno, Sparsi standardno

0

Ubojiti tandem: Drejmond Grin i Stef Kari
 

Drejmond Grin ubacio je Bulsima 31 poen (sedam trojki), a pratili su ga Grin sa 24, odnosno Kari sa 19 poena. I na drugoj strani bila je ista situacija. Pet igrača prebacilo je deset poena, a monstruozni dabl-dabl učinak Poa Gasola nije bio dovoljan da se zaustave "ratnici". Sjajni Španac meč je završio sa 22 poena i 20 skokova, a Džimi Batler postigao je koš više od njega.

 

Snage su ponovo odmerile dve najgore ekipe u ligi, Filadelfija i Detroit. Meč je bio uzbudljiv, završen je posle produžetka, a Pistonsi su pretrpeli 11 uzastopni neuspeh! Tompson je pogodio trojku desetak seundi pre poslednjeg zvuka sirene za izjednačenje, a Brendon Dženings nije uspeo da pogodi u poslednjem napadu, pošto je izblokiran. U dodatnih pet minuta "siksersi" su se bolje snašli i zasluženo odneli drugu ovosezonsku pobedu.

 

"Ne mogu da dišem"

 

San Antonio nastavio je da igra sjajno. Za trijumf nad Minsotom najzaslužniji je Italijan, Marko Belineli, koji je utakmicu završio sa 20 poena i šest produktivnih dodavanja. Kavaji Lenard postigao je dva poena manje, a Tim Dankan ostvario je još jedan dabl-dabl – 13 poena, 10 skokova.

 

Rezultati:
Detroit – Filadelfija 101:108
Čikago – Golden Stejt 102:112
Hjuston – Finiks 100:95
San Antionio – Minesota 123:101
Sakramento – Orlando 96:105
LA Klipers – Nju Orleans 120:100

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here