NBA: Vašington poveo sa 2:0, Indijana i Toronto izjednačili

0

 Deron Vilijams (Bruklin)
 

Vašington je tako pobedio u obe utakmice u Čikagu, a serija se "seli" u njegovu dvoranu, gde će se u petak igrati treća utakmica. Vizardsi su imali 17 poena prednosti u prvoj četvrtini, ali je Čikago uspeo da preokrene i sedam minuta pre kraja regularnog dela stekao je 10 poena prednosti. Vašington je to uspeo da nadoknadi i izbori produžetak, u kome je Nene dao prvih šest poena kojima
se njegova ekipa "odlepila" i obezbedila pobedu. Bredli Bil je bio najefikasniji u ekipi Vašingtona sa 26 poena, Nene je ubacio 17, dok je Džon Vol dao 16 poena i imao je sedam asistencija. U ekipi Čikaga Di Džej Avgustin je bio najefikasniji sa 25 poena, a Taj Gibson je dao 22 poena i imao je 10 skokova.

 

Košarkaši Toronta su pobedili na svom terenu Bruklin sa 100:95 i izjednačili na 1:1 u prvom kolu plej-ofa Istoka. Reptorse je do pobede predvodio Demar Derozan sa 30 poena, od kojih je 17 dao u poslednjoj četvrtini, Amir Džonson dodao je 16, a Jonas Valančijunas 15 poena i 14 skokova. U ekipi Bruklina Džo Džonson je bio najefikasniji sa 18 poena, Deron Vilijams je dao 15, a Mirza Teletović 14 poena. Treća utakmica se igra u petak, a Bruklin će biti domaćin.

 

Košarkaši Indijane su pobedili na svom terenu Atlantu sa 101:85 i izjednačili na 1:1 u prvom kolu plej-ofa Istoka. Pol Džordž je predvodio Pejserse do pobede sa 27 poena, 10 skokova i šest asistencija, Luis Skola je ubacio 20 poena i imao je sedam skokova. Džordž Hil je dao 15 poena, sve u drugom poluvremenu. Pol Milsap je bio najefikasniji u ekipi Atlante sa 19 poena, a Džef Tig je dao 14 poena. Treća utakmica se igra u četvrtak u Atlanti.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here