NBA zvezda rasplakala konobaricu bakšišem na račun od 164 dolara (FOTO)

0
Tanjug/AP
Nikola Jokić i Detroitov centar Andre Dramond u duelu

Košarkaš Klivlenda Andre Dramond ostavio je bakšis od 1.000 dolara konobarici koja je posluživala njegovu porodicu u restoranu u Delrej Biču na Floridi, prenosi ESPN.

Kako se navodi, NBA zvezda koja je ove sezone zaradila više od 27 miliona američkih novčanica, osim velike napojnice ostavila je i poruku na raučunu od 164,25 dolara: “Hvala, bili ste odlični”.

Restorani u toj saveznoj državi počeli su da primaju goste u manjem obimu, nakon što su bili zatvoreni zbog pandemije korona virusa.

Kasandra Dijaz, konobarica koja je služila Dramonda, nije ni znala da je on NBA zvezda sve dok kasnije nije shvatila koliki bakšiš je dobila.

– Kada su mi dali knjižicu, otišla sam da unesem informacije o napojnici i nisam mogla da verujem. Drhtala sam od sreće, zatim sam i zaplakala, kada sam videla kolika je bila – napisala je Kasandra na Instagramu i dodala:

– Nisam znala kako da se ponašam, kako da reagujem. Nisam htela da privlačim pažnju, a istovremeno sam htela da “puknem” od sreće. Ovo nikada neću zaboraviti.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here