Ne komentarišem Šešelja jer poštujem kumstvo

0

Srbija nikome ne duguje da komentariše izjave svojih građana: Tomislav Nikolić

 

– Ja sam pripadao toj ideologiji i stranki sa stanovništva da se treba predati Hagu. Sada se bore Šešelj i Haški tribunal, šta su se oni dogovorili to ne znam. Videćemo. EP počeo je da kinji Srbiju, verovatno zbog izbora u Hrvatskoj, ali Srbija uprkos tome i dalje ide putem Evrope iako bi mnogi građani rekli “neće nas oni” –

rekao je Tomislav Nikolić i dodao da Srbija nikome ne duguje da komentariše izjave svojih građana, naročito onih koji nisu važni, kao što je Šešelj.

 

Tomislav Nikolić kaže da će Haški tribunal po ko zna koji put i na ovom slučaju pokazati da nema pojma, a da se takve odluke neće odraziti na unutrašnjem političkom polju u Srbiji.

 

– Šešelj je očekivao vatru i euforiju svojih obožavaoca, ali to nije dobio. Sada želi od toga da napravi predstavu, ali Srbija nikada nije pravila predstavu kada je slala svoje građane u Hag. Ja nikada nisam komentarisao Vojislava Šešelja jer sam iz Šumadije gde se poštuje kumstvo. On nikada ne može da uradi toliko koliko ja ne mogu da podnesem – rekao je Nikolić i dodao da Srbija nema potrebe da komentariše izjave lidera radikala.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here