ATAImages
Jelena Karleuša

Pop zvezda Jelena Karleuša tokom jučerašnjeg dana, 12. marta, uputila je javno podršku svojim kolegama, koji već godinu dana ne rade zbog pandemije koronavirusa, ali se zbog “saveta” pojedinaca ponovo oglasila.

Karleuša je javno napisala u kakvoj se situaciji nalaze muzičari koji već godinu dana ne rade zbog pandemije i nemaju prihode, dok ulažu u pesme i imaju svakodnevne troškove. Jelenina objava izazvala je lavinu komentara. Kako su neki pisali Karleuši i savetovali pevače da kopaju na njivi da zarade, što nije prvi put da takav savet daju muzičarima, Jelena je žestoko odgovorila u svom stilu.

– I da, nemojte mi pisati poruke u kojima savetujete pevačima i muzičarima da idu da kopaju na njivi ili da prodaju tašnice i “avione, kamione”, da bi preživeli. Žašto se to savetuje samo muzičkoj branši, a ne advokatima, doktorima, sportistima, bankarima, profesorima, glumcima? – počela je Jelena.

– Na osnovu kog zakona oni mogu da rade svoj posao usred korone, a muzičari da idu na njivu? Korona, kažete? Pa korona divlja iako pevači i muzičari ne rade već godinu dana. Divlja iako je milion ljudi vakcinisano! Znači, ubijanje muzičke delatnosti nije zaustavilo koronu – napisala je pevačica.

– Zašto onda svi i dalje rade, a muzičari su označeni kao opasnost? Restorani puni, a bolnice pune, kafići puni, škole pune… Sve vrvi i svi rade, samo muzičari ne, jer kovid… – dodala je Jelena.

– Nisam videla zemlju u kojoj se muzička branša manje poštuje i ceni negi u Srbiji. Od srpskog zakona do srpskog naroda, svi su pokazali svoje pravo lice prema muzičarima za vreme ove muke kada samo muzičari ispaštaju godinu dana – napisala je Karleuša.

– Zato, kada sve ovo prođe, nek vam svira “Mocart na noge i nek vam peva Bijonse… – zaključila je pevačica.

7 COMMENTS

  1. Mogli bi da procitaju pricu cvrcak i mrav.Vecina pevaca je neobrazovano i predstavlja sistem pogresnih vrednosti i treba biti zabranjeni bez obzira na kovid.Treba da pored kvaliteta glasa polazu test opste kulure,imaju IQ bar prosecan i da nisu pozitivni na narkotike.

  2. Sami ste krivi,kada vam je najbolje islo skidaliste zvezde sa neba i letjeli u visine kao da nicemu nece doci kraj.
    Hvalili ste se samo luksuzom u kome ste uzivali,cast pojedinim pevacima koji su to znali iskoristiti i danas nisu u problemu financiskom.
    Previse ste i zaradjivali za jedan vas nastup, sto jedan normalan radnik nemoze da zaradi ni za godinu ili dve.
    Nista nije vjecno!

  3. Ovo je super da spustite cifre i Nos.Sjecam se kao Student kad su u Diskoteci u Studentskom Gradu u Bg.dosli mrtvi pijani Mitar Mirić i Šeki Turković i pokazivali srednji prst.Te ih jurili Studenti.Seki se sakrio u žbunje a Mitar pobjegao u sobi od Doma pa je morao preko Terase preskakati da ne provale vrata i istabaju ga.A drže predavanja mladima.Duzni ste mi lovu za kartu

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here