Ne tražite gospodina Pravog po klubovima i kafanama

0

Smatra da se za ljubav treba boriti: Mirjana Bobić Mojsilović 

 

Mirjana Bobić Mojsilović savetuje da gospodina Pravog ne tražite po klubovima, kafanama, jer tamo retko ko pijan može da zasluži titulu ozbiljnog momka/devojke koji je spreman za vezu, već pravac pozorište, biblioteka, kafić

 

Mirjana je istakla da se devojke uče od malena kako se treba dobro udati, a da se muškarci plaše vezivanja i emocija, jer je na ceni seks.

 

– Umesto da roditelji danas uče žensku decu da se obrazuju, da budu nezavisne i samostalne, oni ih uče da se što bolje udaju, kako ne bi ništa morale da rade.

 

Samim tim, nameće se određeni teret mladim muškarcima da sa 26 godina moraju da imaju ključeve od kola koja vrede 100.000 evra, svoju firmu, nekoliko nekretnina, sve da bi privukli devojke. To je kolo koje čini da muškarci gledaju i koriste žene kao potrošni materijal, koji će baciti posle jedne upotrebe. Niko danas ne veruje u brak. Na ceni su materijalne stvari, novac i seks. Takvo je vreme došlo da emocije više uopšte ne vrede, muškarci se plaše da ulaze u veze – to su emotivni slabići.

 

Takmiče se sa prijateljima ko će mlađu klinku prošetati i samo da to bude što kraće – rekla je Mirjana i dobila gromoglasan aplauz.

Takođe, Mojsilovićeva je istakla da se treba boriti za ljubav, jer su došla takva vremena da je teško naći osobu koja odogovara.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here