Tanjug
Nebojša Stefanović

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je danas da je spreman da stane pred nadležne državne organe i da bude poligrafski ispitan o svim optužbama koje mu se stavljaju na teret.

Stefanović je odbacio optžbe i kada je reč o slučaju Veljka Belivuka, Jovanjice, ali i da je radio protiv predsednika Srbije Aleksnadra Vučića.

– Spreman sam da stanem pred državne organe, da odgovorim na svako pitanje i neću se zaustaviti dok svaka laž ne bude razobličena – rekao je Stefanović i poručio da se mora saznati istina o svemu.

Kako je rekao želi da zaštiti svoju zemlju, svoju porodicu i predsednika republike i, kako je rekao, njegovog prijatelja, od svih laži i manipulacija.

– Najteže je izrečeno s ciljem da pokvare moj odnos sa predsednikom. Laž je da sam predvodnik grupe zaverenikom. Istovremeno, spreman sam odmah da odem na poligrafsko testiranje. Nadam se da ćee to učiniti svi koji iznose laži o meni – rekao je Stefanović.

On se potom osvrnuo na konkretne optužbe policijskog službenika Tomislava Radovanovića.

– Naveo me kao organizatora paralelnih struktura u ministarstvu. Za sve godine svog rada, ne da nisam rekao težu reč protiv predsednika, a kamoli da sam vodio grupu zaverenika. Ove besmislice će morati da objasne pred nadležnim državnim organima – rekao je Stefanović.

Kao najmonstruozniju laž Stefanović vidi to što mu se spočitava da je radio za interese stranih država, navodeći da se neće zaustaviti dok ona ne bude razobličena.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here