Youtube/Crno na bijelo
Dritan Abazović

Posle parlamentarnih izbora u Crnoj Gori u žižu javnosti vrtoglavo se vinuo Albanac iz Ulcinja Dritan Abazović, prvi čovek građanskog pokreta URA (lista “Crno na bijelo”).

Osim što je, praktično, on sa svojim pokretom bio taj koji je odlučio ko odlazi, a ko dolazi na vlast u susrednoj zemlji, u isto vreme je i osoba koja je maltene preko noći popularna širom Crne Gore, pa tako i u Srbiji.

Ko je on, čime se bavi, gde živi, da li ima devojku/ženu/decu… Ova, i druga lična pitanja jednostavno su postala nezaobilazna.

View this post on Instagram

jedna masu lagana za laku noc

A post shared by ᴅʀɪᴛᴀɴɪᴢᴀᴍ (@dritanizam) on

Sudeći prema objavama na društvenoj mreži Instagram, nema sumnje da Abazović uživa u pažnji koju dobija od ženskog pola.

Na video snimku koji je nastao u noćnom klubu, a koga je on sam objavio, vidi se da Abazović ne odbija obožavateljke, već im izlazi u susret i sa svakom od njih se i fotografiše, nakon što ih uredno pozdravi rukovanjem.

Devojke se, sa druge strane, slikaju sa njim uz obavezan osmeh na licu.

Upravo je o pripadnicama lepšeg pola govorio i u jednom intervjuu.

View this post on Instagram

ne želim da se hvalim?

A post shared by ᴅʀɪᴛᴀɴɪᴢᴀᴍ (@dritanizam) on

Voditelj je tom prilikom postavio i “pitanje od milion evra” – koliko je uspešan sa ženskom populacijom, a Dritan je rekao da ne želi da se hvali time. I taj snimak osvanuo je na njegovom Instagram profilu.

– Ako bi sveli na novčanu meru to bi trebalo da svedemo na pitanje od jednog evra, a ne milion. Ne želim da se hvalim, ali mislim da ko me poznaje, taj zna odgovor – rekao je Abazović kroz osmeh.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here