Tanjug/AP
Boban Marjanović pored Ejtona

Košarkaš Finiks Sansa Diandre Ejton rekao je da ga je srpski igrač Boban Marjanović potpuno nadigrao u meču Klipersa i Sansa.

Ejton, koji se smatra budućim superstarom, nije mogao ništa Marjanoviću i u trećoj četvrtini je dobio četvrti faul, a imao je učinak od dva poena i devet skokova.

Centar Finiksa je na kraju meč završio sa četiri poena i deset skokova, međutim ovo je bila njegova daleko najlošija partija u sezoni.

– Sada sam definitivno igrao kao ruki, takav je bio osećaj… Ne znam… Stvarno me je zbunio taj veliki momak, neću da vas lažem. Čoveče, ogroman je, ima i horog. Nikada nisam igrao protiv nekog tolikog, nisam mogao da uđem u ritam protiv njega, nije bilo šanse da igram leđima protiv njega, a saigrači su mu pomagali ako bih hteo da koristim brzinu. Neću da lažem, Bobi me je razbio – rekao je  Ejton posle meča.

Ejton je bio prvi pik na NBA draftu 2018. godine i u “ruki” sezoni prosečno beleži 17 poena, 10,5 skokova i 2,7 asistencija.

Ali, protiv Bobija nije uopšte mogao da se snađe (4p i 10sk) i odigrao je verovatno najlošiju utakmicu od starta NBA karijere.

Izvor:
Vestionline

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here