Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić pričao je o potencijalnim odlascima i dolascima u klub.

El Fardu Ben gotovo sigurno ide, dok Ričmond Boaći ima brojne ponude, ističe Terzić.

Napadač sigurno neće doći. Tu je Tomane kao zamena za Pavkova ili Boaćija, ako neko ode. Ben ide u Abu Dabi, a Boaći ima dosta interesovanja. Ako bude dolazaka, to će biti krilni igrač. Velika pojačanja i koštaju, ali otkako sam ja u Zvezdi, budžet se obezbeđuje prodajom igrača – priča Terzić i nastavlja:

– Idem na ručak posle s Marinom. Dosta vremena provodim s njim, on je pravi lider, pametan momak i ljubimac navijača. Ako se ja budem pitao Marin će završiti karijeru u Zvezdi. Nema cene za koju bih ga prodao.

Generalni direktor Crvene zvezde ističe da Rodić nema ponudu, ali…

– Ako dođe dobra ponuda, ići će. Potreban nam je, ali imamo Žandera. Lakše je dovesti igrača kada se igra Liga šampiona. Zvezda je podigla zahteve, hoćemo i bolje igrače, ali oni koštaju. Pre pet godina su rekli “doveli ste Bruna Matosa”, pa ne mogu za taj novac Mesija da dovedem. Imamo vrhunske talente, Petrovića, Nikolića, Krstovića, vraćaju se i Eraković i Gavrić s pozajmice. Najkvalitetniji smo u Superligi i osvojićemo je!

Terzić se zahvaljuje sponzoru “Gaspromu”, koji su bili u teškim uslovima uz klub i nada se da će on i ostati sponzor.

– Mislim da ćemo otkupiti ugovor Miloša Degeneka. Pokazao je igrački i ljudski kvalitet, karakter… Što se tiče Milojevića, voleo bih da ostane do kraja u Zvezdi, srećan je ovde. Ali Srbija je zemlja u kojoj je nemoguće dugoročno planirati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here