Neda: Nisam ljuta, ali neću doći u finalnu emisiju

0

tlzp.prva.rs
Neda kao Madona

Umesto nje, u završnici takmičenja pojaviće se glumac Nenad Okanović jer je, kako su naveli, osvojio više glasova publike od Nede.

Pevačica je odmah napustila studio i nije s ostalim takmičarima bila na sceni dok je nastupala pobednica polufinalne emisije Katarina Bogićević.

Voditeljka Marija Kilibarda se posle kiksa oglasila na društvenoj mreži Tviter.

– Da nije bilo ovakvog ludila u finišu, bilo bi sve savršeno, a savršeno je uvek dosadnjikavo. Ponosna sam na celu ekipu, a posebno na Bokija – napisala je voditeljka.

Neda tvrdi da je bila preumorna da bi sačekala još nekoliko minuta do kraja emisije.

– Bila sam zaista umorna! Imala sam koncert u Ljubljani i direktno sa aerodroma došla u emisiju, gde sam imitirala Madonu. Bilo mi je veoma naporno i nisam očekivala da ću proći u finale, tako da me kiks voditelja nije pogodio. Hvala produkciji “Emoušn” na poverenju i mislim da sam maksimalno uradila sve što su od mene tražili. Ćerka i svi članovi moje porodice su ponosni na mene – kaže Ukraden za “Blic“.

Ona ne planira da prisustvuje finalu iako je to obaveza svih takmičara

– Imam mnogo obaveza i koncerata do kraja godine. Nisam sigurna da ću stići na finalnu emisiju, jer imam koncert veče pre toga. Kada sam prihvatila učešće u TLZP, nije se tačno znalo kada su termini polufinalne i finalne emisije – kaže Neda.

Osim Okanovića, u finale su se plasirali i Bane Mojićević, Jelena Gavrilović, Elena Risteska i Katarina Bogićević. Oni će se takmičiti za nagradu od 25.000 evra, koju će proslediti u humanitarne svrhe.

Ledi Keba: Vratio sam se u kovčeg!

Dragan Kojić Keba je oduševio i publiku i žiri imitacijom Ledi Gage, ali nije uspeo da se plasira u finale. Na naše pitanje da li mu je teško palo to što se nije našao među pet najboljih takmičara odgovorio je SMS-om kojim je pokazao da još nije izašao iz lika kontroverzne pevačice.

– E, sve je OK! Vratio sam se u kovčeg da malo odremam, naporna je bila noć. Zovi u ponoć, jer danju ne funkcionišem, ima vremena sve dok petli ne zakukuriču. Pozdrav, vampir Ledi Keba – napisao je folker, koji je zbog imitacije Ledi Gage jedan deo nastupa proveo u kovčegu.

On je priznao da je nedelju dana intenzivno proučavao lik i delo Ledi Gage, zbog čega se član žirija Branko Đurić Đuro zabrinuo za njega.

– Ovo je ludilo. Mene je strah od tebe. Ovo je neki zombi Ledi Gaga, nadrealno totalno. Otišao si toliko daleko da ne znam hoćeš li moći da se vratiš – rekao mu je Đuro u šouu, a Ivan Ivanović je oduševljeno dodao:

– Pokazao si da si ozbiljan bog!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here