Youtube/Neda Ukraden
Neda Ukraden

Pevačica Neda Ukraden otkrila je da se tokom pandemije korona virusa ugojila četiri kilograma jer se slabo kretala i stalno je nešto kuvala, međutim, nedavno je rešila da promeni ishranu i posveti se vežbama, pa je lako vratila idealnu liniju.

Neda kaže da se sada njena ishrana bazira na proteinima i da izbegava ugljene hidrate i šećere.

– Imala sam višak kilograma koji mi se nagomilao jer sam zbog kovida 9 stalno bila kod kuće. U poslednjih godinu dana tempo života mi se potpuno promenio – nisam se kretala, nisam vežbala, stalno sam kuvala, pa sam se ugojila. Živim sa ćerkom i zetom, pa sam njima i unucima stalno nešto spremala – palačinke, pite. Zbog praznika su na našoj trpezi neizostavni bili kolači i torte – započinje Neda za Kurir, koja se posvetila posebnom režimu ishrane.

– Odlučila sam da smršam pomoću liposukcijske dijete. Svaka četiri sata sam pila zdrave šejkove i najčešće sam jela meso i dosta salate. Volim da spremam i ribu, pa je i ona često na mom meniju. Nisam neko ko se inače ožderava, pa mi ovaj način ishrane nije teško pao. Za kratko vreme sam izgubila četiri kilograma i sada sam potpuno zadovoljna svojim izgledom – iskrena je pevačica.

Pored ishrane, Neda je promenila i način života, pa je počela redovno da trenira.

– Mnogo mi prija što smo konačno svi izašli iz svojih kuća. Vratila sam se svojim vežbama, koje sada skoro svakodnevno radim. Bitno mi je da ostanem u dobroj formi. Odlično se osećam sada kada sam izbacila slatkiše i ostale nezdrave namirnice. Imam mnogo više energije, pa lakše završavam sve poslovne obaveze – završava priču pevačica.

ŠTA JEDE NEDA UKRADEN

Doručak: Voćni smuti

Ručak: Šnicle i zelena salata

Večera: Potaž od brokolija

Trik savet: Ako osetite glad, popijte čašu vode ili čaj od đumbira.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here