I.Podolšak/J.Klanjčić
Neda Ukraden

Nezapamćeno interesovanje Bugara za večerašnji koncert Nede Ukraden u Dimitrovgradu! Turisti dolaze autobusima iz Sofije!

Da je popularna u Bugarskoj, pop diva Neda Ukraden imala je prilike mnogo puta do sad da se uveri na mnogobrojnim koncertima širom Bugarske. Ali interesovanje koje vlada za Nedin današnji nastup na Trgu u Dimitrovgradu, u okviru manifestacje „Dani Caribrodske sušenice“ prevazilazi sva očekivanja i naše pevačice i organizatora.

Naime, u Sofiji, glavnom gradu Bugarske, bilbordima najavljuju Nedino gostovanje a prijavljen je dolazak čak 130 autobusa sa bugarskim turistima! I takođe, mnogo je onih koji će svojim automobilima sami doći.

– Kažu da će mali pogranični grad Dimitrovgrad danas ugostiti na desetine hiljada turista. Sa nestrpljenjem i zadovoljstvom očekujem da nastupim na Trgu pred toliko ljudi koji će, sigurna sam, pevati i uživati kako u mojim pesmama tako i u specijalitetima, između ostalog i poznatoj „sušenici“ – izjavila je popularna pevačica.

A evo i kako izgleda bilbord u Sofiji koji najavljuje Nedino gostovanje, na manifestaciji Dani Caribrodske sušenice u Dimitrovgradu.

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime