Nedeljni horoskop

0
OVAN (21. 3. – 20. 4.)

POSAO: Možda ste mislili da ste rešili problem vezan za vaš posao, ipak, ova nedelja vam donosi neočekivane teškoće koje će vas dodatno opteretiti. Dobra strana je u tome što je ovo završna faza svega, pa vas nakon krize očekuje stabilan period.

LjUBAV: Odnosi sa voljenom osobom poprimaju novu dimenziju. Čini vam se da ste bili beskrajno taktični i da je vreme da se odnosi raščiste. Ipak, i dalje ostanite strpljivi.

ZDRAVLjE: Pripazite krajnike.

BIK (21. 4. – 21. 5.)

POSAO: Od vas se očekuje da savladate veštine za koje vi mislite da su previše komplikovane. Nema potrebe za malodušnošću jer je upravo sjajan period za učenje i usavršavanje. Ukoliko budete dovoljno uporni, nagrada će stići brže nego što očekujete.

LjUBAV: Očekuje vas ozbiljna kriza ako dozvolite da situacija izmakne kontroli i izgovorite previše teške reči. Nezadovoljstvo voljene osobe može prouzrokovati žučnu svađu.

ZDRAVLjE: Prolazna malaksalost.

BLIZANCI (22. 5. – 21. 6.)

POSAO: Osećate se nemoćno jer se, na neki način, sve nalazi u tuđim rukama. Sve što ste u poslednje vreme uradili ostaće u senci ukoliko ne dobijete podršku okoline, a to, ipak, zavisi od vas. Atmosfera nije povoljna pa je potrebno da hitno krenete u lobiranje.

LjUBAV: Ove nedelje ne očekujte ništa posebno. Odnosi sa voljenom osobom nisu idealni, ali to nije za brigu. Dovoljni su poverenje i bliskost da biste bili mirni.

ZDRAVLjE: Glavobolje.

RAK (22. 6. – 22. 7.)

POSAO: Padate u zamku i tešite se tako što se radujete se tuđem neuspehu. To nije pravi razlog za sreću pa je vaša savest na velikom iskušenju. Ne gubite vreme analizirajući tuđe probleme, prihvatite se svojih obaveza, uskoro vam slede lepe promene.

LjUBAV: Poboljšanje odnosa sa partnerom biće dovoljni da se vaše emocije rasplamsaju. Iskoristite povoljan period i sitnim trikovima raspalite zaspalu romantiku.

ZDRAVLjE: Kontrolišite krvni pritisak.

LAV (22. 6. – 23. 8.)

POSAO: Osećate se zarobljeno. Događaji koji će obeležiti ovu nedelju ići će u prilog vašem osećaju obespravljenosti. Umesto besa i samosažaljenja, bez sujete energično prihvatite svaki zadatak jer će vam u narednom periodu to doneti veliki plus.

LjUBAV: Previše ste tvrdoglavi u svojim stavovima a to može prouzrokovati prekid veze koja je već neko vreme na klimavim nogama. Ne terajte inat kojim sebe, na kraju, kažnjavate.

ZDRAVLjE: Čuvajte se povreda.

DEVICA (24. 8. – 23. 9.)

POSAO: Prija vam to što ste popularni u svojoj radnoj sredini. Pazite da ne pomešate poslovne i emotivne odnose jer ćete sebe dovesti u opasnost da doživite neprijatnost od osobe koja je vaše koketiranje shvatila ozbiljnije nego što ste to vi želeli.

LjUBAV: Izvesne su neprijatnosti. Ovih dana vas očekuje povratak osobe koju ste davno potisnuli. Težina tog odnosa i dalje je prisutna, iznenadiće vas koliko ste ranjivi.

ZDRAVLjE: Bolovi u želucu.

VAGA (24. 9. – 23. 10.)

POSAO: Angažovani ste u potpunosti, dajete sve od sebe da postignete tempo. Ipak, frustrira vas to što znate da niste ništa više opterećeni od drugih, ali ništa ne stižete. Pre nego što vas panika savlada, smireno napravite bolji plan za svaki dan posebno.

LjUBAV: Uživate u osećaju zaljubljenosti i romantike. To je divno, ali da bi veza opstala potrebno je da svoju sreću podelite sa drugom stranom. Previše ste zatvoreni u sebe.

ZDRAVLjE: Posetite kardiologa.

ŠKORPIJA (24. 10. – 22. 11.)

POSAO: Odložite nova zaduživanja. Vaša je osobina da svaki finansijski problem rešavate što pre a to za rezultat može dati utapanje u velike dugove. Period jeste neprijatan, ali dobar plan i štedljivo raspolaganjem novcem biće dovoljno da izdržite.

LjUBAV: Okrenuti ste prošlosti pa zbog toga svaka tema sa voljenom osobom završava ćutanjem. Okrenite se napred i ne analizirajte šta je bilo juče.

ZDRAVLjE: Moguća je depresija.

STRELAC (23. 11. – 21. 12.)

POSAO: Pred vama su važne poslovne odluke ili, ako ste konkurisali za neko radno mesto, stiže povoljan odgovor. Ipak, sreću kvari osećaj nesigurnosti. Mala trema može pojačati koncentraciju koja će vam u narednom periodu biti neophodna.

LjUBAV: Euforično ponašanje može preplašiti voljenu osobu. Vodite računa, to što ste vi zadovoljni i srećni ne znači da druga strana mora da prati. Spustite se na zemlju.

ZDRAVLjE: Čuvajte leđa.

JARAC (21. 12. – 21. 1.)

POSAO: Izgleda kao da sve čeka samo vas. Sami ste sebi izrežirali da ste jedini glavni i odgovorni za sve, pa je neumesno sada da prigovarate. Dovršite svoj posao do kraja, a onda iz svega izvucite lekciju. Nije uvek neophodno da budete uključeni u sve.

LjUBAV: Pojačan osećaj bliskosti sa voljenom osobom može bitno popraviti vaš odnos. Nije vreme da morališete već iskoristite period i uživajte u romantici.

ZDRAVLjE: Moguće su infekcije.

VODOLIJA (21. 1. – 19. 2.)

POSAO: Uporno pokušavate da ostvarite nešto što je u ovom trenutku nemoguće. Zbunjuje vas atmosfera na poslu. Svi vam tapšu po ramenu, ali vi niste zadovoljni. U prvom planu je vaša glavna osobina koja vam sada ide na štetu, a to je nestrpljivost.

LjUBAV: Vodite računa šta obećavate ovih dana, jer druga strana može shvatiti ozbiljnije nego što vi to mislite. Osim toga, ne ulazite u rasprave jer ishod može biti nepovoljan.

ZDRAVLjE: Bolovi u sinusima.

RIBE (20. 2. – 20. 3.)

POSAO: Najmanje o čemu sada mislite je posao. U potpunosti ste se prepustili drugim mislima pa je koncentracija na najnižem nivou. Da biste bezbolno prošli ovaj period, svedite obaveze na minimum i po nekoliko puta kontrolišite sve što uradite.

LjUBAV: Niko kao vi ne ume sa takvim žarom da zaroni u more emocija. Romantičnost i zaljubljenost jesu divni, ali pre ili kasnije se morate probuditi.

ZDRAVLjE: Kontrolišite apetit.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here