Nedeljni horoskop

0
OVAN (21. 3. – 20. 4.)
POSAO: Očekuje vas nedelja u kojoj ćete davati svoj maksimum. Uporni ste, imate volje i puni ste ideja pa su velike šanse da ćete to dobro iskoristiti. Da biste ostvarili neke veće ciljeve moraćete nešto žrtvovati što može biti vezano za vaš ljubavni život.
LjUBAV: Previše ste opušteni u odnosu prema svom partneru pa to može postati veoma uznemiravajuće za njega. Voljena osoba misli da ste nezainteresovani i hladni.
ZDRAVLjE: Prekontrolišite hormone.
BIK (21. 4. – 21. 5.)
POSAO: Ukoliko planirate da počnete novi posao, ovaj period vam može doneti mogućnost da krenete u akciju. Ranije ste svojim prevelikim ambicijama sami sebe kočili. Došlo je vreme za velike kompromise koji vas vode u nove radne pobede.
LjUBAV: Mnogo tenzije na ljubavnom planu. Tokom cele nedelje svaki razgovor može preći u žestoku raspravu ukoliko od svog partnera budete očekivali posebnu pažnju.
ZDRAVLjE: Mogući su problemi sa sinusima.  
BLIZANCI (22. 5. – 21. 6.)
POSAO: Usmereni ste na aktivnosti u kojima niste dovoljno iskusni. Niz sastanaka u kojima ćete vi biti važan učesnik, rezultiraće uspešnim krajem pregovora i potpisivanjem važnog ugovora. Na kraju ćete izaći obogaćeni dragocenim iskustvom.
LjUBAV: Previše su vas poneli poslovni uspesi pa to preti da pokvari, ionako, nestabilne odnose u vezi. Partner ne razume vaše ponašanje u ovom periodu. Moguća je kriza.
ZDRAVLjE: Bolovi u grlu.
RAK (22. 6. – 22. 7.)
POSAO: Poželjno je da promenite neke svoje navike i prilagodite se novim okolnostima. Radi se o zadacima koje vi možete uspešno da savladate, ali samo ukoliko pobedite preteranu impulsivnost koja vas u datom trenutku može odvesti na pogrešan put.
LjUBAV: Pod velikim ste pritiskom pa vam je i raspoloženje nestabilno. Podršku ćete dobiti od partnera ako otvoreno porazgovarajte o svemu i zamolite za malo strpljenja.
ZDRAVLjE: Više se krećite.
LAV (22. 6. – 23. 8.)
POSAO: Pred vama je mirna nedelja. Bićete preduzimljivi, a neki problemi kao da će se rešiti sami od sebe. Budite spremni i otvoreni za niz novih projekata kao i mogućnost ostvarivanja novog kontakta. Sve što uradite ovih dana, u budućnosti će biti isplativo.
LjUBAV: Obratite pažnju na ponašanje jedne osobe sa kojom sarađujete. Naizgled nezainteresovana, u potaji prati svaki vaš korak i gaji velike simpatije prema vama.
ZDRAVLjE: Problemi sa stomakom.
DEVICA (24. 8. – 23. 9.)
POSAO: Predstoje izazovi koji bitno mogu uticati na atmosferu u radnom okruženju. Ukoliko razmišljate o velikim novčanim pozajmicama, najbolje je da odustanete jer će vas kad bude sve gotovo iznenaditi nepovoljni detalji koje niste primetili na vreme.
LjUBAV: Razmišljate o osobi sa kojom ste nekad proveli divne trenutke. Možete se razočarati ukoliko poverujete da se prošlost može vratiti. Prijateljstvo je jedina opcija.
ZDRAVLjE: Ubrzajte metabolizam laganom ishranom.
VAGA (24. 9. – 23. 10.)
POSAO: Moguće su promene na profesionalnom planu. Ako se budete tvrdoglavo ponašali, sve ćete dodatno iskomplikovati. Moguće su teškoće sa službenim licima koja imaju ovlašćenje da vaše nonšalantno ponašanje novčano sankcionišu.
LjUBAV: Predugo traje pritisak kojim opterećujete voljenu osobu pa više niste ni svesni koliko vam druga strana toleriše. Na vreme se trgnite dok ne bude prekasno.
ZDRAVLjE: Kontrolišite krvni pritisak.
ŠKORPIJA (24. 10. – 22. 11.)
POSAO: Za svaki uspeh morate posebno da se pomučite. Ne igrajte na kartu sreće, oslonite se isključivo na svoje sposobnosti, rad, trud i odricanja, jedino ćete na taj način ostvariti zadovoljavajući uspeh. Računajte na teškoće sa šefovima i službenim licima.
LjUBAV: Poboljšava se raspoloženje između vašeg partnera i vas. Otvoreno iskažite zahvalnost za pažnju i strpljenje kojim vas je u prethodnom periodu obasipao.
ZDRAVLjE: Pripazite se infekcija.
STRELAC (23. 11. – 21. 12.)
POSAO: Oslonite se na na prijatelje i saradnike jer ste u proteklom periodu svojim zalaganjem i požrtvovanošću zaslužili da vam pomognu. Očekuje vas rešavanje važnih pitanja kojima će vaša profesionalna karijera krenuti drugim smerom.
LjUBAV: Popravlja se komunikacija između vas i vašeg partnera. Zajedničke aktivnosti i izlazak u provod može doneti više kvaliteta i zadovoljstva nego što ste to očekivali.
ZDRAVLjE: Čuvajte se povreda.
JARAC (21. 12. – 21. 1.)
POSAO: Imate priliku da unesete velike promene u svoj posao. Pazite, morate uzeti u obzir da na taj način ulazite u potpuno novi život posle čega nema povratka na staro. Razmislite da li je to ono što želite kako biste izbegli depresiju i kajanje.
LjUBAV: Od partnera očekujete da samostalno donosi odluke koje se tiču i vas. To nije korektna podela uloga, jer takvo odlučivanje podrazumeva i preuzimanje odgovornosti.
ZDRAVLjE: Odmarajte noge.
VODOLIJA (21. 1. – 19. 2.)
POSAO: Planirate da pokrenete neku od svojih odličnih ideja. Na žalost, ova nedelja vam neće doneti krupnije pomake osim što će vas nekoliko tuđih iskustava navesti da razmislite da li je put koji ste smislili najpovoljniji za nekog kao što ste vi.
LjUBAV: Narednih dana je moguć flert sa osobom slobodnih shvatanja. Privlači vas izazov, ipak budite obazrivi, jer pokušaj takve veze se može završiti loše.
ZDRAVLjE: Mogući problemi sa leđima.
RIBE (20. 2. – 20. 3.)
POSAO: Zbog nekih svojih grešaka upadate u probleme sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se ne skoncentrišete i preduzmete odlučujuće korake. Ne zanemarujte odnose sa ljudima od kojih zavisi vaš položaj u radnom okruženju.
LjUBAV: Prijatelji vas zovu u provod. Uspostavićete nove kontakte i osvežiti postojeće. Raspoloženje raste, ipak, ne pravite probleme ako voljena osoba to ne može da prati.
ZDRAVLjE: Pripazite na ishranu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here