Pixabay
Ilustracija

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje…

Ovan

Ove nedelje ćete morati da preispitate svoje obaveze i planove. Možda će biti potrebno da promenite svoj raspored kako biste bili produktivniji ili da promenite neke loše navike. Ne dozvolite da vas pogađaju kritike. Konstruktivne uvažite, iskoriste da naučite nešto, a zlonamerne zaboravite. Posvetite više vremena svom zdravlju i odmoru.

Bik

Glavna tema ove nedelje biće ljubavni odnosi. Možda osećate da se u vašem ličnom životu dešavaju čudne promene. S jedne strane, činiće vam se da je došlo vreme da formalizujete odnos sa voljenom osobom. S druge strane, sumnjate da je partner sposoban da finansijski obezbedi porodicu. Astrolozi savetuju da finansijska pitanja ne potežete danas jer će dovesti do sukoba.

Blizanci

Fokus će biti na porodičnom životu i uređenju doma u skladu sa pravilima feng šuija. Ako živite sa roditeljima, teško ćete izbeći napete ili konfliktne situacije koje su uobičajene u domačinstvima u kojima živi više generacija. Pokušajte da napravite kompromis i da učinite nešto što će koristiti svima.

Rak

Ove nedelje čekaju vas putovanja I upoznavanje mnogo ljudi. Biće vam zanimljivo da komunicirate, širite svoje vidike I iskustva. Možda će do vas stići glasine koje će vas iznenaditi. Možda ćete se razočarati u nekoga koga poznajete. Međutim, biće i mnogo pozitivnih, radosnih trenutaka. Oni koji na putovanje odlaze sami, imaju šansu da upoznaju ljubav svog života.

Lav

Tokom ove nedelje najviše ćete biti zabrinuti za materijalno blagostanje. Pokušavate da pronađete načine da zaradite više novca. Međutim, sve što želite da postignete zahtevaće određene finansijske troškove. Bez novca kao početnog kapitala, vaši snovi će teško biti ostvarivi. Dobra vest je da možete da pitate porodicu da vam pomogne, rado će vam izaći u susret.

Devica

Poželećete da iznenadite svoje prijatelje danas. Pozovite ih na večeru, spremite neko lepo i neobično jelo i vina. Ova nedelja dobra je za promenu imidža- razmislite o promeni boje kose ili stila odevanja. Promene su uvek dobre jer unose u život novu energiju. Čuvajte se spletki na poslu.

Vaga

Imate potrebu da se odmorite od užurbanosti svakodnevnog života, da isključite sve telefone i povučete se na neko vreme. Ovo je dobro vreme da se usredsredite na sopstveni duhovni razvoj, na usavršavanje. Moći ćete da razrešite neke svoje nedoumice i komplekse, oslobodite strahova i nađete duševni mir. Dobra vest je da će se ova nedelje vaš račun u banci uvećati.

Škorpija

Moguć je sukob sa prijateljem, što može dovesti do duge svađe ili čak prekida prijateljstva. S druge strane, tokom ovog perioda možete upoznati zanimljivu i prijatnu osobu sa kojom ćete razviti prijateljske odnose. Nedelja je povoljna za komunikaciju, sklapanje novih poslova. Iskoristite svoje kontakte da upoznate još više novih ljudi, neko od njh može biti vaš poslovni partner.

Strelac

Zauzetim Strelcima ova nedelja će doneti poteškoće u odnosima sa partnerom. Sve što kažete nailazi na zid i negodovanje, nemate podršku ni za šta… Sada je pravo vreme da preispitate svoj odnos. Možda vas ništa više ne vezuje, a brak je postao samo navika. Zbog čega biste ostajali u takvom odnosu?

Jarac

Ove nedelje žudite za znanjem i novim iskustvima. Upišite neki kurs, učite novi jezik, krenite na radionicu. Iskoristite vreme za nešto korisno što vam u budućnosti može doneti mnogo koristi. Neki Jarčevi će otići na uzbudljivo putovanje i upoznati mnogo zanimljivih ljudi. Pazite samo da se ne zanesete toliko da potpuno zaboravite na rešavanje finansijskih pitanja.

Vodolija

Imate pojačanu želju za avanturom i rizicima. Osećate nalet adrenalina. Čuvajte se nepromišljenog ponašanja, ogromne su šanse da izgubite sav novac i to naročito u prvoj polovini nedelje. Ako ste u vezi, sada je sjajna prilika da učvrstite svoj odnos i podgrejete strasti. Oni koji su sami imaju šanse za romansu s kolegom ili čak šefom.

Ribe

U fokusu ove nedelje će biti partnerstavo. U poslovnim odnosima, sve ide svojim tokom, širite poslove i u inostranstvu, sklapate nova partnerstva sa uspešnim saradnicima. Međutim, u ličnim odnosima, moguće se poteškoće sa voljenom osobom. Pokušajte da rešite nesuglasice, da sve stvari raščistitite pre odlaska na spavanje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here