pixabay.com

Nedeljni horoskop za period od 15.2 do 22.2

OVAN

Posao

Pred vama je mirna nedelja koja će vam uliti samopouzdanje na polju posla. Obaveze ćete završavati sa lakoćom i nečete se preterano nervirati zbog svojih kolega jer ste shvatili da na brzinu njihovog obavljanja posla ne možete da utičete. Sredinom nedelje je moguće da ćete ući u sukob sa osobom suprotnog pola jer će pokušati da vam nametne svoje mišljenje po pitanju dela posla u koji vi smatrate da se ne razume. Pokušajte da izbegnete taj sukob jer može da vam stvori unutrašnji nemir i pokvari raspoloženje. Finansijama niste preterano zadovoljni u ovoj nedelji, ali su stabilne. Trošite više nego što zarađujete pa povedite malo računa o tome. Razmišljate o nekoj vrsti kredita ili pozajmici, ova nedeljna nije povoljna za to.

Ljubav

Dok je na polju posla uglavnom mirno, vaš ljubavni život je ove nedelje veoma turbulentan. Osoba iz prošlosti se ponovo pojavljuje u vašem životu ove nedelje i u vama izaziva i pozitivna i negativna osećanja. Ukoliko ste u vezi svadje sa voljenom osobom su neizbežne jer ste puni nekog besa i nezadovoljstva, ta osećanja je prouzrokovala osoba iz prošlosti koja vam se pojavila. Vreme je da zatvorite vrata svoje prošlosti. Oni koji su slobodni će se vratiti staroj ljubavi, ali će vas ta osoba ponovo povrediti. Poslušajte svoju intuiciju jer vas ne vara, nemojte ići srcem već pustite da vas razum vodi. Vi se krajem nedelja okrećete prema novim ljudima, a na stare odnose definitivno stavljate tačku.

Zdravlje

Vase zdravlje je uglavnom dobro jer ste vi naklonjeni fizičkim aktivnostima i vodite računa osobi, međutim ove nedelje nervoza i bes preovlađuju što će se odraziti na vase psihofizičko stanje. Osećaćete pritisak u predelu grudnog koša, kratak dah i moguće su kratkotrajne aritmije. Najbolje bi bilo da se okrenete sportu i svu tu negativnu energiju izbacite iz sebe. Okružite se pozitivnim ljudima i probajte da izbegnete stresne situacije jer ćete tokom cele nedelje osećati unutrašnji nemir. Vi najbolje znate koji ljudi vam prijaju i oni će vam pomoći da se osećate bolje i izađete iz ovog perioda.

BIK

Posao

Očekuje vas period u kojem treba da budete oprezni jer niste fokusirani i skoncentrisani na posao pa ste skloni pravljenju grešaka. Ukoliko radite u većem kolektivu vladaće negativna atmosfera, neće biti sukoba između vas i kolega, ali će se negativna energija osećati. U ovoj nedelji je moguće da ćete dobiti povišicu ili napredovanje na koje dugo čekate., pa ćete biti prijatno iznenađeni. Radite svoj posao onako kako ste navikli i do sada, vaš rad iz ranijeg perioda je primećen i ceni se. Koncentracija će vam se popraviti pa će I greške nestati pogotovo kada budete pohvaljeni za prethodni rad. Imaćete nenadani finansijski dobitak na kraju nedelje, igrajte igre na sreću.

Ljubav

Na polju ljubavi ove nedelje slede neočekivani preokreti. Na ruševinama sa+tarog vi gradite novo. Vi ste verni i odani, ali ovo je period u kojem čak ni vi nećete moći da odolite čarima koje donose nebavezan flert i tajne ljubavne afere. Ovo vam je potrebno jer vam vraća samopouzdanje koje je bilo poljuljano. Osećaćete se poželjno i bićete dominantni u svakom ljubavnom odnosu, ali se nećete preterano vezivati ni za koga. Sve što ćete raditi ove nedelje je neka vrsta dokazivanja sebi da vi možete mnogo više od onoga što imate i u ovom period konačno mislite više na sebe i svoje potrebe koje ćete zadovoljavati da biste zaboravili nezadovoljstva iz prethodnog perioda.

Zdravlje

U narednom periodu morate da prestanete da ignorišete simptome koje osećate i više se posvetite svom zdravlju. Moguči su problemi sa povišenim krvnim pritiskom, tako da ne bi trebalo da zanemarujete glavobolje koje osećate. U prethodnom periodu niste posebno obraćali pažnju na svoje zdravlje pa se to sada pokazuje kroz simptome koje osećate. Povedite računa o ishrani, šetajte i uzimajte vitamin D. Ne bi bilo lose da posetite lekara, odradite analizu krvne slike i malo promenite svoje životne navike. Oni sa viškom kilograma bi trebalo da posete nutricinostu.

BLIZANCI

Posao

U narednom periodu nećete biti zadovoljni rezultatima koje postižete na poslovnom polju. Finansije su vam u redu, ali ćete imati poteškoća sa organizacijom i moraćete da obavljate deo posla koji nije vaš. Tek krajem nedelje se poslovni rezultati popravljaju I moći ćete malo da odahnete. Pre toga će vam se život svoditi samo na posao. Probajte da ostanete smireni jer će ovaj period proći. Oni koji se bave privatnim poslom razmišljanje o proširenju posla, povoljan vam je period za to, ali će vam biti potrebna dodatna finansijska pomoć. Moguće je da ćete sa nekim ući u zajednički posao.

Ljubav

Period koji sledi doneće mnogo sukoba sa patnerom jer vi nećete imati dovoljno vremena da mu se posvetite zbog poslovnih obaveza. Ovo je rizičan period za one koje su u stabilnom emotivnom odnosu jer će svo nezdovljstvo prenositi na partnera pa su sukobi neizbežni. Poslušajte ono što voljena osoba ima da vam kaže, vi imate u njoj oslonac i podršku, pa pokušajte da prihvatite to iako u ovom periodu vi ne možete da pružite mnogo. Oni koju su slobodni će u svakom potencijalnom partneru videti samo loše strane bez imalo želje da pruže šansu da im neko pokaže i vrline koje ima.

Zdravlje

Period pred vama pokazuje da ste dobrog zdravstvenog stanja. Moguži su bolovi u leđima I mišićima. Trebalo bi da pijete više tečnosti, pogotovo vode jer možete dovesti sebe do dehidratacije. Pokušajte da smanjite alkohol, kafu i cigarete jer možete imati manje probleme sa žučnom kesom i želudcem. Ne bi bilo loše da konzumirate namirnice koje su bogate vodom kao što su krastava, karfiol, lišće celera, mladu šargarepu I grejpfrut. Smanjite unos mlečnih proizvoda koji sadrže visok procenat mlečne masti. Budite oprezni u saobraćaju

RAK

Posao

Veoma povoljan period na vašem polju posla ove nedelje. Puni ste pozitivne energije I ta vasa pozitivnost vam donosi pozitivne rezultate. Sve obaveze završavate sa lakoćom I vrlo je moguće da ćete tražiti i dodatni posao. Ono što vam smeta jeste što se finansijska situacija još uvek nije popravila, ali budite strpljivi jer će se vaš rad u ovom period bogato nagraditi. Ako ste razmišljali da sredite svoje stambeno pitanje ili da započnete renoviranje životnog prostora ovo je idealan period za to. Prenosite svoju pozitivnu energiju I na svoje saradnike što vam veoma prija, ali nemojte previse davati sebe i raditi tuđi posao.

Ljubav

Na polju ljubavu vas očekuje veoma zanimljiv period. Usredsređeni ste na sebe I dominantni u odnosu na osobe suprotnog pola. Očekuju vas zanimljiva poznanstva,a vrlo je moguće da ćete započeti ljubavnu vezu. Iako sumnjate ovo je period u kom je vrlo moguće da ćete se zaljubiti u osobu koju znate veoma dugo, ali niste obraćali pažnju na nju. Prepustite se ovom ljubavnom odnosu jer je vrlo moguće da je ta osoba vasa srodna duša. Ovo je neko ko je dominantan u ovom period kao i vi, pa nije ni čudo što vas sudbina spaja. Nije povoljan period da se upuđtate u tajne afere jer iz tog odnosa možete izaći povređeni.

Zdravlje

Na polju zdravlja je stanje solidno, jedino je moguća manja upala sinusa i organa za disanje. Skloni ste manjoj prehladi koja će brzo proći, ali može biti iritantna. Uzimajte vitamine I sve će biti u redu. Dugo razmišljate da počnete da se bavite nekom fizičkom aktivnošću, pa ako još uvek niste, sada je idealan period da krenete. Vama odgovaraju joga ili pilates, sve ono što dovodi stanje uma i tela u ravnotežu koja vam je veoma potrebna. Ove nedelje će biti trenutaka kada ćete želeti da se osamite pa bi to trebalo I da uradite, samo nemojte dozvoliti da vas obuzmu misli koje vam izazivaju unutrašnji nemir.

LAV

Posao

Nedelja pred vama ce biti veoma dinamična I stresna. Preuzeli ste neke velike odgovornosti na sebe i niste sigurni da ih možete završiti na vreme. Nemojte brinuti jer ćete dobiti nalet nenadane energije i sve poslove ćete završiti i pre zadatog roka. Imate veliku podršku porodice što vam mnogo znači, ali nema potrebe da im se stalno dokazujete. Ono što radite radite za sebe, ne za druge. Sredinom nedelje bi trebalo da dobijete primaljivu poslovnu ponudu, nemojte je odmah odbijati zbog trenutne poslovne preopterećenosti, to može biti veoma uspešna dugoročna saradnja.

Ljubav

Na ljubavnom polju vam sledi period u kojem želite više vremena da provodite sa voljenom osobom jer samo uz nju osećate mir I stabilnost. Vaš emotivni partner je vaš oslonac I jedina osoba koja zna da vam popravi raspoloženje. Prepustite se tome i nemojte ove nedelje potezati teme iz prošlosti koje vas vode u manje rasprave, potreban vam je mir stoga nemojte stvarati sebi dodatni stres opterećivanjem stvarima koje su ostale iz vas. Izraženo vam je polje ljubomore, nemojte je preterano pokazivati jer možete biti shvaćeni na pogrešan način.

Zdravlje

Kada je u pitanju polje zdravlja mogući su manji zdravstveni problemi u ovom period. Potrebno vam je da se relaksirate što više jer ćete biti premoreni u ovom periodu. Stomak vam je veoma osetljiv, a osobe ženskog pola bi trebalo da posete ginekologa. Sredinom nedelje ćete osećati nemir koji je izazvan stresom jer ste pod velikim pritiskom koji ste sami sebi nabili. Opuštajte se što je više to moguće, proćitajte neku laganu knjigu, slušajte muziku. Priuštite sebi za vikend dan u nekom spa centru.

DEVICA

Posao

Sjajan period na poslu je pred vama. Nijedna obaveza vam ne pada teško, a vrlo je moguće da ćete dobiti unapređenje koje vi čak I ne želite jer ste zadovoljni svojim radnim mestom. Pohvale stižu sa svih strana pa ćete se osećati važno i imaćete mnogo volje za rad. Vama je posao bekstvo od svih problema i zato toliko blistate na ovom polju ove nedelje. Uživajte u ovom sjajnom poslovnom periodu, ali imajte na umu da neko iskorišćava to što ste vredni I moguće je da će neke vase zasluge pripisati sebi.

Ljubav

Na ljubavnom planu ste veoma nezadovoljni I radite sve što je moguće da skrenete svoje misli sa polja ljubavi. Zatvorili ste se u sebe I ne dozvoljavate nikome da vam se približi. Vreme je da iskreno porazgovarate sa osobom koja vas je dovela u ovo polje nezadovoljstva I kažete sve ono što ste prećutali. Samo iskrenim razgovorom rešavate ovaj komlikovan odnos I ovaj period jeste jako dobar da uradite upravo to. Ne potiskujte svoje emocije jer vam sudbina na put šalje veliku ljubav. Prepustite se ljubavi, a strahove prevaziđite.

Zdravlje

Problemi sa digestivnim traktom već neko vreme su prisutni kod vas, a vi ih zanemarujete. U ovom periodu vam ti problemi mogu doneti snažnije simptome pa ćete se osvestiti I povesti računa o svojim navikama koje hitno morate da promenite. Počnite od ishrane, ne preskačite obroke, a ne bi bilo loše da krenete sa dijetetskim režimom ishrane. Klonite se stresa jer vama se stres gotovo uvek odrazi na želudac. Bilo bi dobro da posetite gastrointerologa.

VAGA

Posao

Vi ste več dugo u uspešnom periodu što se tiče posla, zadooljni ste finansijama koje se konstantno poboljšavaju. U ovom periodu bi trebalo malo da usporite jer ste previse posla preuzeli na sebe. Imate konstantnu želju za dokazivanjem, ne drugima, već sebi u ovom periodu, drugima ste se već dokazali. Imate odličan odnos sa nadređenima. Papirologija vam nije najomiljeniji deo posla, ali obratite posebnu pažnju na to ove nedelje jer su vam tu mogući problemi, pre nego što bilo šta potpišete dobro pročitajte!

Ljubav

Na polju ljubavi stvari konačno kreću da se menjaju. Povratili ste svoje samopouzdanje i spremni ste da povratite I ono što je vase. Razmislite dobro da li je osoba iz prošlosti pravi izbor za vas, jer koliko god vi želite da verujete da se promenila, odnos će vam biti isti kao što je bio I ranije. Pred sam kraj nedelje u vaš život ulazi osoba sa kojom je moguće da ćete ući u tajnu vezu. Dobro se postavite na samom početku jer se u ovu osobu možete mnogo zaljubiti I onda ćete želeti konkretniji odnos.

Zdravlje

Ovo je veoma osetljiv period za vas. Imunite vam je u padu pa ste skloni prehladama I virusima. Zanemarili ste svoje zdravlje I vi nećete imati večih zdravstvenih problema u ovom periodu, ali jeste vreme da počnete više da vodite računa o sebi. Klonite se loših navika I stresnih situacija jer u ovom periodu u kombinaciji jedno sa drugom to vam izaziva anksioznost I nesanicu. Više odmarajte I ne prepuštajte se toliko samoći. Prijaće vam da budete okruženi ljudima.

ŠKORPIJA

Posao

Veoma povoljan period za one koji se bave privatnim poslom. Ovo je period kada se sklapaju značajne I dugoročne saradnje. Vi ste konačno stabilizovali svoju finansijsku situaciju I zadovoljni ste. Bićete prijatno iznenađeni jer vam sledi još neočekivanih finansijskih dobitaka. Oni koji rade u zdravstvu će biti nagrađeni za svoj rad I ovo je period kada bi trebalo da počnete sa usavršavanjem za neku određenu poziciju koju dugo želite. Veoma pozitivno polje posla ove nedelje za vas.

Ljubav

U ovom period kod vas se bud želja za zajednicom, ali dobro razmislite pre nego šo bilo šta uradite jer ovaj period određuje kasnija dešavanja u vašem životu. Vi trenutno idealizujete partnera jer dobijate ogromnu količinu ljubavi I pažnje, pa zato ne obražate pažnju na stvari koje su vam jako bitne, a smetaju vam. Nemojte donositi ishitrene I impulsivne odluke, zastanite I razmislite. Ove nedelje vas vodi strast, vama je potebno mnogo više od toga. Osoba sa posla je zainteresovana za vas pa je vrlo moguće da ćete se upustiti u flert sa tom osobom, ali ćete se zadržati na tome.

Zdravlje

Na polju zdravlja je uglavnom sve u redu. Vi vodite raćuna o svom zdravlju I u ovom period ste veoma posvećeni tome. Ne bi bilo loše da odradite osnovne preglede da bi umirili sebe jer se nalazite u polju straha pa vam je potrebna pozitivna afirmacija da je sa vašim zdravljem sve u redu. Nastavite sa ovakvim navikama I u narednom periodu jer se veoma dobro osećate I konačno ste se posvetili načinu života koji vam veoma prija. Ukoliko ste u mogućnosti idite na plivanje dva puta nedeljno.

STRELAC

Posao

Nedelja pred vama nije nimalo lako jer imate problem sa organizacijom. Poslovne obaveze koje ste zanemarivali su došle na red da se završe. Nemojte otpočinjati ništa novo dok ne završite staro. Fokusirajte se na završavanje zaostalih obaveza da ne biste imali problema u narednim periodima. Nezadovoljstvo finansijskom situacijom je sve veće I biće potrebno neko vreme da se vase finansije stabilizuju. Moguć je sukob sa nadređenima jer ste primetili neku nepravdu koju ne možete da prećutite.

Ljubav

Naredni period na polju ljubavi vam donosi promene koje ste dugo čekali. Sledi vam susret sa osobom koja je dugo zaljubljena u vas, a vi je niste primećivali jer ste bili fokusirani na odnos iz prošlosti. Konačno rešavate da prekinete staro I krenete u nešto sasvim novo. Vama je potrebna mirna osoba u ovom periodu jer ste veoma ljubomorni, a osoba koja je smirena će potisnuti ta negativna osećanja u vama. Prepusite se pozitivnosti koja vam se nudi u ovom period,, to je ono što vam je potrebno.

Zdravlje

Na polju zdravlja ste emotivno isrcrpljeni I to se vidi na vama. Odmoriite se pre nego što se umor koji osećate pretvori u hronični umor. Vama je potreban odmor od svega, pogotovo od unutrašnjeg nemira koji veoma dugo osećate. Porazgovarajte sa osobom u koju imate poverenja jer previse toga zadržavate u sebi, a može se u kasnijem periodu loše odraziti na vase zdravlje. Ne bi bilo loše da proverite hormone, pogotovo hormone sreće.

JARAC

Posao

U ovom periodu se očekuje od vas da pokažete da možete da preuzmete veće odgovornosti na sebi jer vas nadređeni posmatraju I ponudiće vam značajan poslovni napredak. Posvetite se poslu ove nedelje jer su ovo početni koraci ka boljem razvijanju vase karijere. Starija muška osoba će vam biti od velike pomoći I založiče se za vas kod bitnih ljudi vezanih za vaš posao. Imaćete puno sreće tako da bi trebalo da dobro iskoristite ove pozitivne aspekte. Uskoro se ostvaruje sve ono što ste želeli.

Ljubav

Kod vas je sve u znaku ljubavi. Veoma ste voljeni I toga ste svesni. Uživaze u pažnji koju dobijate od voljene osobe, ali vreme je da malo I pružite, a ne samo da uzimate. Ovo je period kada vi I partner razgovarate o budučnosti, mnogi će rešiti da uđu u brak. Gradite vaš odnos na uzajamnom poverenju I budite iskreni prema partneru jer kroz iskrenost dobijate sve ono što želite pa I više od toga. Pazite sa kim stupate u komunikaciju da ne biste narušili odnos u kom se nalazite.

Zdravlje

Odličnog ste zdravstvenog stanja I ovo je veoma povoljan period za pripadnice ženskog pola koje planiraju trudnoću. Mogući su problemi sa leđima pogotovo ako radite kancelarijski posao, posebna je naglašenost bolova u vratnom delu. Vi ne volite teške fizičke aktivnosti, ali bi bilo dobro da više šetate, pogotovo po prirodi ili pored reke jer vam to donosi mir I štiti vas od stresa koji nosi svakodnevni život. Povećajte unos kalcijuma kroz ishranu.

VODOLIJA

Posao

U ovom periodu vi tačno znate šta želite I bez bilo kakvih prepreka idete ka tome. Ovo je veoma povoljan period za vas. Sklapate važna prijateljstva, upoznajete nova ljude, puni ste energije I nemate nikakvih prepreka. Finansije vam se popravljaju, ne onom brzinom kojom ste želeli, ali ste u znatno boljoj situaciji nego ranije. Mlađem kolegi će biti potrebna vasa pomoč, po,ozite mu jer je to osoba koja će vam biti veoma značajna na poslovnom polju. Posebno je naglašen uspeh za one koji se bave pravima.

Ljubav

U ovom period vi niste fokusirani na ljubav pa zanemarujete voljenu osobu ili osobu suprotnog pola koja već neko vreme pokušava da dopre do vas. Trebalo bi da malo više pažnje obratite na ono žto partner ima da vam kaže jer ako ga sada ne budete sasluđali imaćete velike sukobe u narednim periodima. Oni koji su slobodni mogu da propuste priliku da započnu stabilnu vezu, okrenite se malo oko sebe, nemojte ispustiti ono što vam je ispred očiju I dobro za vas.

Zdravlje

Polje zdravlja vam je malo alarmantno u ovom periodu. Veoma ste podložni virusima I urinarnim infekcijama. Muški pripadnici ovog znaka bi trebalo da posete urologa. Vi bi trebalo da povedete računa o svojoj ishrani u ovom period, konzumirajte više voća I povrća, a probajte da izbacite brzu hranu ili makar da smanjite njen unos. Uzimajte vitamin D, vitamin C I cink. Više spavajte I usporite malo.

RIBE

Posao

Ovu radnu nedelju ćete provesti mirno jer ste u prethodnom periodu radili I previše. Sada konačno možete malo da odahnete. U ovom periodu bi trebalo da se oslanjate na timski rad jer ste dokazali svoje znanje I umeće, pa je vreme da se vase kolege dokazuju, a vi da se nađete tu kao neko ko može da im pomogne u tome. Ovo vam je I veoma povoljan posao za finansijske investicije pogotovo ako su nekretnine u pitanju. Uskoro vam sledi napredovanje na poslu.

Ljubav

Moguće je da ćete ove nedelje započeti tajnu ljubavnu vezu bez obzira na to da li ste slobodni ili zauzeti. Ovo je osoba koju upoznajete preko zajedničkih prijatelja. Odnosi koje započnete u ovom periodu su odnosi koji su na duge staze. Nemojte nuditi više od onoga što u ovom periodu možete da pružite jer to može prerasti u razočaranost I nezadovoljstvo koje će osoba koju povređujete preneti I na vas pa je moguže da ćete osećati veliku grižu savesti. Budite iskreni jer vam to u narednim periodima donosi blagostanje na polju ljubavi.

Zdravlje

Ovo je period kada je veoma važno da promenite sve svoje loše navike. Umesto jake crne kafe probajte da popijete kafu u koju ćete dodati malo sojinog mleka. Ne treba da napravite neka velika odricanja, ali treba da napravite adekvatnu zamenu. Vi se osećate dobro, ali sprečite ono što bi se moglo loše odraziti na vaše zdravlje u narednim periodima.okružite se pozitivnim ljudima I manje obraćajte pažnju na tuđe problem jer je moguće da ćete postati nestprljivi što će vam stvoriti veliku nervozu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here