Nedović i Kuzmić dobri, Brajant očajan

0

Počinje da se dokazuje: Nemanja Nedović

 

Na kraju, Golden Stejt – LA Lejkers 116:75!

 

Ekipa iz Ouklenda vodila je u jednom momentu prve deonice 25:4, a na kraju je ubacila 39, dok je protivnik jedva "skrpio" 13. Do poluvremena se stvari nisu ništa promenile. Zaostatak tima iz "El Eja" posle 24 minuta bio je 27 razlike (63:36). Do kraja meča sve je bilo rutinsko odrađivanje posla u kojem Lejkersi nisu uspeli ni da ublaže poraz. Naprotiv…

 

Najefikasniji u pobedničkom taboru bio je Stefon Kari sa 25 poena, a pratili su ga Klej Tompson sa 16, odnosno Dejvid li sa 14 poena.

 

Nemanja Nedović i Ognjen Kuzmić nisu imali epizodne uloge, već su i oni doprineli "ubistvu" rivala. Nedović je za devet minuta upisao sedam poena, asistenciju i po dve ukradene i izgubljene lopte, dok je Kuzmić na parketu proveo pet minuta više i imao nešto skromniji učinak – po šest poena i skokova, ali i pet izgubljenih lopti.

 

Jedan od najboljih košarkaša današnjice, Kobi Brajant, nikako ne uspeva da se konsoliduje posle povrede. Na drugom meču protiv GS-a, on je upisao šest poena uz čak deset promašaja iz igre (13/3).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here