Trener Crvene zvezde Vladan Milojević, u intervjuu beogradskim medijima bio je otvoren kao retko kada…

Nije sve bilo kako treba u timu Crvene zvezde tokom drugog dela prošle sezone, ali i pored toga beleženi su dobri rezultati i odbranjena je titula prvaka Srbije.

Bleda partija u finalu Kupa i poraz od Partizana 0:1, međutim, potvrdili su da ekipa nije na nivou iz prvog dela, kada je uspela da se plasira u Ligu šampiona, pobedi Liverpul, remizira sa Napolijem…

Da je bilo problema unutar svlačionice priznao je Vladan Milojević.

– Ono što nije valjalo jeste poslednjih nekoliko meseci pred kraj sezone. Došlo je do nekog samozadovoljenja kod igrača. Ne mogu reći da toga nije bilo, to sigurno neću ignorisati. Nisam mogao da verujem, moja svest mi nije dozvoljavala da verujem da će se to desiti, ali eto, desilo se – otvoren je bio trener crveno-belih kao retko kad.

– U redu, uzeli su titulu, ali igrači su prerano počeli da priželjkuju kraj sezone. Neću da kažem da li je opravdano ili nije, ne volim o tome da pričam, ali mi se sve to pomalo ne sviđa. Pričao sam sa igračima, oni znaju šta mislim. Meni lično taj kraj sezone predstavlja veliku lekciju. S druge strane, ne možete ništa da im kažete. Jedna lekcija za sve nas da se tako nešto više nikada ne ponovi…

Nije se tu zaustavio Milojević…

– Na kraju sezone izgubili smo to zajedništvo koje nas je krasilo. Počeli su da preovladavaju lični interesi kod igrača. Iskreno, pojedini fudbaleri su počeli da vode apsolutno nesportski život. Načuo sam to i ranije, ali sam pokušavao da ignorišem, da pravdam zbog odličnih rezultata. Neprofesionalnost neću tolerisati. Insistiram da moraju da budu profesionalci, moraju da budu svesni da su fudbaleri, da bez obzira na to što su mladi imaju poseban režim života u odnosu na vršnjake. S druge strane, ta popularnost je izašla iz granica dozvoljenog i to mi se ne sviđa. Neću to više praštati, biću veoma rigorozan što se toga tiče – zaključio je Milojević.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here