“Neko će da eliminiše Vučića!“ Brinu Vulin, Gašić, Šormaz… svi brinemo

0

Teško je… mnogo je teško: Aleksadar Vučić
 

Dakle, ne gledate vi trenutno crtani film i ne slušate bajke pred spavanje – najpre je Aleksandar ministar Vulin za beogradske medije izjavio kako je protiv premijera i njegove porodice vođena hajka (!?), zatim je Bratislav ministar Gašić rekao kako brine za Vučićevu bezbednost, da bi vrhunac bila izjava Dragana narodnog poslanika Šormaza da neko hoće da eliminiše srpskog vođu (ali to su izjave samo do utorka, 7. oktobra u podne – još očekujemo Stefanovića, Zoranu (ministarku), Cecu, Jecu, Zoranu (pevačicu), Mrku, Krku i naravno, Džeja – da svi oni izjave kako neko radi protiv premijera).

 

* Šormaz: Neki žele da eliminišu Vučića

* I Gašić zabrinut za Vučićevu bezbednost

Ajde, u redu, da su se oglasili nadležni organi bezbednosti i upozorili na opasnost, pa da svi pokušamo da predupredimo nemile događaje, nego paušalne ocene ministara (realno su pomenuta dvojica ministri za glupost, a njihove zvanične funkcije ne navodimo jer je sramota za Srbiju reći da su oni ministri za nešto stvarno), pa i poslanika, stvarno ne priliče u vreme prilično velike medijske blokade, kada naprednjaci danas, kao što su to demokrate radile nekad pod Draganom Đilasom, drže veći deo medija u šaci.

Zašto onda ovi naši političari mute vodu? Zar to izazivanje panike i nereda nije krivično delo kad je u pitanju običan narod? Za ministre i poslanike to ne važi, je l’ da?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here