Fudbaleri Partizana savladali su na svom terenu Novi Pazar sa 4:1 u 21. kolu Superlige Srbije, a posle meča trener crno-belih pokazao je veliko nezadovoljstvo zbog terena na kojem se meč igrao. 

Naime, zbog naglog pada temperature teren je bop prilično tvrd pa je Stanojević posle meča imao šta da kaže onima koji su odgovorni za taj deo posla u klubu.

– I protivnik i mi smo morali da se snalazimo po hladnom vremenu i po ovako iznenađujućem terenu. Jer mi kao veliki Partizan, ako imamo grejače i sve to kako treba, onda mora neko da bude odgovoran što je ovako loš teren, što je tvrd – bez ustezanja je kritikovao Stanojević, i nastavio u dahu.

– Kao što ja snosim odgovornost kod mene, u mojoj priči, tako za neko mora da snosi odogovrnost za ovakav teren, jer se mnogo uložilo u sve i mi smo mnogo veliki klub, i ne smeno ovakve stvari da dozvolimo sebi.

Na pitanje novinarke Arene sport zbog čega je teren bio takav kakav jeste, Stanojević je odgovorio:

– Teren je bio tvrd, a imamo grejače, i ne znam o čemu se radi. Mora svako da snosi odogovornost i nadam se da ćemo kao ozbiljan klub da rešimo ove stvari.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here