Tužilaštvo u američkoj saveznoj državi Nevadi neće pokretati postupak protiv Kristijana Ronalda (33) za silovanje.

Amerikanka Katrin Majorga odlučila je prošle godine u dogovoru sa advokatima da, ipak, tereti Portugalca za silovanje, koje se navodno dogodilo u hotelskoj sobi u Las Vegasu još 2009.

Majorga je optužnicu podnela devet godina pošto je prihvatila vansudsku nagodbu Ronaldovih advokata, prema kojoj će joj pripasti 375.000 dolara ukoliko ceo slučaj bude zataškan, ali se ona nepunu deceniju kasnije odlučila da policiji prijavi da je silovana.

Pre toga, poverljive informacije o tome šta se prema tvrdnjama Majorge dogodilo u jednom od luksuznih hotela u Las Vegasu „procurele“ su u medijima, a najdalje je otišao nemački „Špigl“ koji je u seriji tekstova čak objavljivao i delove i-mejl prepiski Ronalda sa svojim advokatima u kojima je zvezda Juventusa priznao da je seksualnog odnosa bilo.

„Na osnovu uvida u informacije dostupne u ovom trenutku, ne postoje dokazi potrebni za osnovanu sumnju da je Kristijano Ronaldo izvršio delo seksualnog zlostavljanja. Utoliko, postupak neće biti pokrenut“, navedeno je u kratkom saopštenju.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime