Nema odmora za Dokićevu

0

Očajnički se bori za svoju karijeru: Jelena Dokić

 

Jelena se u sredu pojavila u Melburn parku kako bi sa Čehinjom Petrom Kvitovom odigrala (i izgubila) meč u dublu, ali se trudila da ne izaziva pažnju javnosti. Razumljivo, jer je, posle poraza u prvom kolu suočena sa gubitkom čak 425 poena, pa bi sa 56. mesta na WTA listi mogla da ispadne iz prvih 100.

U četvrtak je trebalo da bude saopšten sastav za meč protiv Španije, koji će narednog meseca održati u Adelejdu, a Tejlor je najavio da će i Jelena biti u timu.

– Nemam sumnje da će biti pozvana. Ona treba da igra i trudi se da pobedi, a Fed kup će stati iza nje – izjavio je Dejvid Tejlor, podsetivši da je prošle godine i sama najavila da će igrati u Adelejdu.

Jelenin dečko Tin i njegov brat, trener Borna Bikić, koji su Jelenu ponovo uvukli u nevolje, nisu uradili ništa kako bi smanjili pritisak pošto ih je policija ispitivala posle incidenta na "Kvantasovom" letu prošlog četvrtka.

 

Putnica, koju su, navodno, braća Bikić vređali u avionu, pošto je spuštala svoje sedište, tvrdi da je i Jelena uvredila. U izjavi putnice, koja je emitovana samo nekoliko sati pre Jeleninog meča, kaže da se u raspravu uključila i Jelena, koja je uvredila rekavši da je "je…a kučka".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here