Lep je osećaj što sam na stadionu gde sam igrao 10 godina. Tada nisam ni pomislio da ću se vratiti kao trener Zvezde, rekao je večeras u Milanu trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković.

– Zaista, velika emocija za mene, stanujem 300 metara odavde. Ovaj meč je lepa prilika za nas i rekao sam mojim momcima da je meč protiv Milana nagrada, premija, šansa da se pokažemo, a siguran sam da ćemo se pokazati – rekao je Stanković na konferenciji za medije, uoči sutrašnje revanš utakmice šesnaestine finala Lige Evrope protiv Milana.

Prvi meč dva rivala u Beogradu završen je rezultatom 2:2.

– Neće biti lako, čeka nas 90 minuta borbe, nećemo se predati i niko ne može da nam oduzme neku nadu da idemo dalje. To ne govorim kao pesimista nego kao realista – kazao je on.

Na pitanje da li Zvezda može nešto da “prepiše” od Intera i Specije, koji su bili bolji od Milana u Seriji A, Stanković je rekao:

– Nerealno je prepisati, Zvezda i Inter su različite ekipe. Isto ne može ni od Specije. Nemamo dodirnih tačaka, ali na tim utakmicama smo videli da Milan može da bude ”ranjiv”, kopiranje bilo čega nije realno – kazao je Stanković i ističe da je Milan favorit.

– Njima je i 0:0 dovoljno. Ali, mi hoćemo da igramo hrabro i pametno. Nema zaletanja, zatvaranja očiju, pa da se olupamo. Pokazali smo da znamo da igramo na rezultat, i kad se branimo i kad napadamo – rekao je Stanković i dodao da neće sada da priča kakav je osećaj imao kada je ponovo izašao na teren San Sira, gde je dugo igrao za Inter.

– Žao mi je što momci nisu osetili ni punu Marakanu, a neće ni San Siro. Jednog dana ćemo pričati o tome kako sam se ja osećao – zaključio je Stanković.

Utakmica između Milana i Zvezde igra se sutra od 21 sat.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime