Premijer Australije Danijel Endrjuz poziva UFC da pred specijal zakazan u oktobru ukine ulogu atraktivnih devojaka sa brojevima runde u rukama.

Sada je 2019. godina, da li su nam zaista i dalje potrebne golišave devojke koje hodaju okolo između rundi i borbi? Grid devojke više nisu deo Formule 1, nema ih više ni na profesionalnim pikado takmičenjima, sigurno je vreme da i UFC donese istu odluku – poručuje Endrjuz.

Još jedan od argumenata za ukidanje nekima omiljenog dela programa je to što postoji ženska UFC konkurencija, čime se pokazuje ravnopravnost žena u društvu.

– Prošli smo dug put kako bismo se izborili za ravnopravnost devojaka i žena u sportu. Vreme je i za ovaj korak – izjavio je australijski političar.

Napomena, australijska vlada je izdejstvovala da čuvenih “grid devojaka” ne bude na trci Fromule 1, na Velikoj nagradi Australije u Melburnu.

Izvor:
Vestionline

1 KOMENTAR

  1. Шта лупета овај Аустралијанац. Цуре зараде по кују кинту а осим тога мушкарци се боље туку кад виде добро, обријано дууупе. Женско наравно, што изгледа смета овом робијашу мајке Енглеске.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime