Premijer Australije Danijel Endrjuz poziva UFC da pred specijal zakazan u oktobru ukine ulogu atraktivnih devojaka sa brojevima runde u rukama.

Sada je 2019. godina, da li su nam zaista i dalje potrebne golišave devojke koje hodaju okolo između rundi i borbi? Grid devojke više nisu deo Formule 1, nema ih više ni na profesionalnim pikado takmičenjima, sigurno je vreme da i UFC donese istu odluku – poručuje Endrjuz.

Još jedan od argumenata za ukidanje nekima omiljenog dela programa je to što postoji ženska UFC konkurencija, čime se pokazuje ravnopravnost žena u društvu.

– Prošli smo dug put kako bismo se izborili za ravnopravnost devojaka i žena u sportu. Vreme je i za ovaj korak – izjavio je australijski političar.

Napomena, australijska vlada je izdejstvovala da čuvenih “grid devojaka” ne bude na trci Fromule 1, na Velikoj nagradi Australije u Melburnu.

Izvor:
Vestionline

1 COMMENT

  1. Шта лупета овај Аустралијанац. Цуре зараде по кују кинту а осим тога мушкарци се боље туку кад виде добро, обријано дууупе. Женско наравно, што изгледа смета овом робијашу мајке Енглеске.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here