Nemački islamista preti Merkelovoj

0

Abu David od ranije poznat nemačkoj policiji
 

"Čekamo vas! Več više od 1400 godina vas čekamo", naveo je čovek sa borbenim imenom Abu Davud u desetominutnoj poruci, koja se na internetu pojavila prošle srede.

 

Komandos dezertirao kod Rusa

Komanda nemačke vojske sumnja da je jedan od njenih pripadnika dezertirao i pridružio se proruskim separatistima u Ukrajini. U kasarni u Zedorfu, u Donjoj Saksoniji, u toku je istraga zbog nestanka padobranca. Padobranac je samo javio da je bolestan, ali je kolegama preko društvenih mreža objavio da je on zapravo na istoku Ukrajine, gde učestvuje u borbama. On je poreklom iz Rusije, a sa sobom je poneo opremu Bundesvera koju je zadužio.

Pored pretnji upućenih vladi SAD, on dalje nastavlja: "Isto važi i za vas, Nemci! Prljava Merkel, dala si poklone Izraelu! Skupite se svi – Oland, Kameron, Putin! Okupite se protiv muslimana – samo ćete izgubiti!".

Potom je pozvao svoju "braću muslimane u Nemačkoj da pristupe ID: "Ne sedite sa prljavima, priključite se borbi na Alahovom putu"!

Abu Davud je, prema saznanju "Velta", konvertirani Nemac Mihael N. koji je ranije živeo u Gladbeku.

 

U nemačkim bezbedonosnim krugovima on važi za opasnog islamistu, a bio je i vodeća osoba u vehabijskoj organizaciji "Milatu Ibrahim" koju je 2002. godine zabranilo Ministarstvo unutrašnjih poslova.

 

Mihael N. je često držao predavanja u džamiji ove grupacije u Zolingenu, a u leto 2012. godine je zajedno sa svojom suprugom napustio Nemačku i otišao u Egipat. Potom je prešao u Libiju gde je kratko boravio, da bi zatim otišao u Siriju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here