Nemački poslanici ponosni na povučena priznanja Kosova

Vestionline, Tanjug
6
J. L. Petković

Šef spoljnopotickog odbora Alternative za Nemačku AFN u Bundestagu Armin Paulus Hampel izjavio je večeras u Beogradu da je ponosan na vlasti u Srbiji koje su uspela da čak 13 država povuče priznanje protiv zakonite nezavisnosti Kosova, ali i na činjenicu da su danas uz Srbiju i nobelovci.

Ostajemo kao stranka i poslanička grupa u Bundestagu pri stavu da je nezavisnost Kosova protivzakonita kao i NATO intervencija, rekao je Hampel nakon razgovora sa potpredsednikom Srpske napredne stranke i direktorom Kancelarije za Kosovo i Metohiju Markom Ðurićem.

Hampel, koji je savezni poslanik, izrazio je zadovoljstvo što Srbija danas ima brojne prijatelje.

– Srbija je imala više neprijatelja nego prijatelja, a danas su među prijateljima ne samo mi kao stranka već i nobelovci – rekao je Hampel i dodao da je budućnost Srbije u dobrim rukama i da je garantovana novim snagama.

6 COMMENTS

  1. Pa gospodine uz Srbiju su svi pametni i odvažni ljudi.Oni nemaju naciju već svoj ego koji nema granica ni ograničenja,

    • Ko ti kaze da Ceska povukao priznanje. Taj zeman je samo lutka president. On nema ovlascenja ni za sto. Vlada je rekla NE povlacenje Nezavisnosti Kosova.

  2. Mismo vas piskali viste nista sterilje pijandure sva priznanja dase povuku mismo opet tu gdesmo a vi u pasaluk na vodi a ovija siptare kako gi dole navikate onisu poceli dase stvoru na ljude polako njih cemo postaviti u binare u suprotnom motkom do pasaluk i ovija pijandure koji uljuriraju kad bude minimalac

  3. Takvi prijatelji Srbiji ne trebaju. To su fašisti koji veličaju one koji su 41. okupirali Srbiju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here