Odigrali smo jaku utakmicu, bili smo ravnopravni, ali ne mogu da budem zadovoljan porazom, ocenio je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković posle poraza na startu Lige Evrope od Hofenhajma 2:0.

– Pružili smo odličan otpor. Imali smo šanse i posle primljenog gola, najviše iz prekida. Ne možemo da budemo zadovoljni porazom, ali ne mogu ništa da zamerim momcima. Odigrali su mušku, fajtersku utakmicu – rekao je Stanković.

On je dodao da jedva čeka nastavak Lige Evrope.

– Mislim da su momci zaslužili više večeras. Opet sitinice su odlučile, mora se biti bliže igraču. Ne volim poklonjene golove, kao što je bio drugi – istakao je strateg crveno-belih i poručio da je prestrogo isključen jer je, kako je naveo, samo pitao da li je bio faul.

Stanković je isključen sredinom drugog poluvremena, a posle meča je prokomentarisao crveni karton i ono što je rekao sudiji.

– Ne znam, nisam ništa ružno rekao. Pitao sam ga da li je bio faul, a onda sam dobio crveni karton – rekao je Stanković.

Međutim, dopisnik “Bilda” i “SportBilda” iz Hofenhajma, Lukaš Dabrovski, tvrdi da se jasno čulo kako je Stanković opsovao glavnog sudiju Alehandra Ernandeza iz Španije i rekao mu: “J**i se”.

Sreća u nesreći je da je trener Crvene zvezde dobio drugi žuti karton pa će pauzirati verovatno samo jednu utakmicu protiv Libereca sledećeg četvrtka na Marakani.

Inače, nemački novinari nisu zadovoljni ni činjenicom da je Stanković posle isključenja sa tribina davao instrukcije svom timu. Tvrde da isključenja trenera, ako ih arbitri ne pošalju u svlačionicu nemaju preterano smisla na utakmicama bez prisustva publike.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here