Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

U ranim jutarnjim satima na imanju u Šimanovcima Nenad Aleksić, Ermina Pašović i Marko Janjušević razgovarali su u prostoriji za pušenje, gde je reper izneo svoje najveće probleme cimerima iz Bele kuće. Naime, on se sve vreme žalio, dok su ga Ermina i Janjuš bodrili da nastavi napred, uprkos svemu.

– Ja nisam glup ja znam sve, ja ne bežim od problema nego samo želim da se smirim. Znam šta me čeka kada izađem napolje, čeka me razvod, osude i svašta. Ponižavanje me čeka, a ja sam jedini koji sam izgubio sve i ispadam psihopata! Ja sam ispao loš i meni nema odbrane. Ja sa uz Ivanu sve napravio, ona je bila uz mene i sve smo zajedno stekli, porodica joj je super, porodica bajka, sa njom sam živeo bajku! – žalio se reper.

– Ja tebe sve slušam, i taj tvoj problem koji imaš, moje je bio isti, ali puta deset! Imam dete, nemam stan, živeo sam kod žene, video si šta mi se desilo. Ja sam napolju bežao i menjao lokacije, da bih došao do stadijuma da se ubijem, ja sam udrao glavom i moj mozak nije imao funkciju i zvao sam ženu da mi pomogne, jer sam odlepio – rekao je Janjuš.

– Ti ne možeš tako da toneš, ostani ovde i bori se. Ja sam htela par puta da te urnišem, ali sam se suzdražavala. Svako ko te voli, i nastaviće veruj mi. Ostani ovde i barem uzmi taj novac koji si zaradio, da ne bude sve za džabe – savetovala ga je Ermina.

– Ja sam svestan svega i sam sebe krivim za sve! Mene najviše brine jer ću napolju biti najgori, a nisam najgori i to će me sahraniti – dodao je Ša.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here