MN Press
Nenad Lalatović

Disciplinci Fudbalskog saveza Srbije odlučili su da kazne trenera Vojvodine, Nenada Lalatovića sa 100.000 dinara, zbog sve učestalijih komentara o suđenju u poslednje vreme.

On je u jednoj od spornih izjava naveo da su sudije uskratile Vojvodini ukupno četiri boda ove sezone, a postupak protiv trenera izazvao je pravu buru na „Karađorđu“, pošto je rukovodstvo izjavilo da će trenera svakako očekivati kazna i po klupskom pravilniku, što je dodatno rasplamsalo, ionako vatren temperament Nenada Lalatovića.

Disciplinska komisija FSS-a je svoj deo posla obavila, a tek se očekuje reakcija iz Novog Sada, nakon čega ćemo saznati da kolika kazna ga čeka u tom slučaju. On je prvobitno opomenut odlukom prvostepene komisije Fudbalskog saveza 11. februara zbog isključenja u prvom prolećnom kolu.

Pored ovoga, komisija FSS-a nije imala previše posla u prva dva ranga, pošto prethodnog vikenda nije bilo zabeleženo nijedno isključenje. Samim tim, nije bilo previše bure na superligaškim i prvoligaškim terenima širom zemlje.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here