Promo
Detalj sa meca Dajanela Belih orlova i Univerziteta Zapadne Australije

U okviru Večernje lige (noćna serija), fudbalskog takmičenja u Zapadnoj Australiji, Dajanela Beli orlovi su u poslednjem trećem kolu Grupe C pretrpeli neočekivan poraz od Univerziteta Kertin (Curtin University) – 1:3 (0:2).

Neupehom u duelu sa poslednjeplasiranom ekipom na tabeli, srpski klub je završio takmičenje sa skromnim učinkom od jedne pobede i dva poraza.

Trener Dajanele Hari Mozes za ovaj meč je imao na raspolaganju kombinovani sastav, bez nekolicine standardnih igrača i nekih od najvećih pojačanja.

Igrali su: Dejan Aleksić, Bojan Ninković, Bobi Vilson, Rajan Pretorius, Džoš Kuser, Hejden Dojl, Džejson Stepanovski, Konor Meki, Kristijan Despotovski, Stiven Masonda, Saša Njegić, David Higni, Nikola Žmukić, Vlada Olujić, Kris Vinson i Ognjen Radonić.

S obzirom na to da su fudbaleri Belih orlova u prvom kolu tesno poraženi od prvaka grupe C UWA Nedlandsa (2:3), a da su u drugom kolu glatko savladali favorizovanu ekipu Frimentl siti, očekivalo se da će ostvariti bolji rezutat protiv rivala kojeg su pobeđivali i u prošlogodišnjem prvenstvu Druge državne lige Zapadne Australije.

Inače, objavljen je i raspored takmičenja za novi šampionat, u kojem silno pojačana Dajanela ima najviše ambicije. U prvom kolu će prošlogodišnji finalista prvenstva na domaćem terenu dočekati ekipu Kingsli Vestsajd. Meč je na programu u subotu 3. aprila od 17 časova.

VEČERNJA LIGA – GRUPA C

Rezultati: 1 kola: UWA Nedlands – Dajanela Beli orlovi 3:2, Univerzitet Kertin – Frimentl siti 1:5. Drugo kolo: Dajanela Beli orlovi – Frimentl siti 2:0, Univerzitet Kertin – UWA Nedlands 1:7. Treće kolo: Univerzitet Kertin – Dajanela Beli orlovi 3:1, Frimentl siti – UWA Nedlands 1:0.

  1. UWA Nedlands 3 2          0          1          10:4      6
  2. Frimentl siti 3          2          0          1          6:3        6
  3. Beli orlovi 3          1          0          2          5:6        3
  4. Univerzitet Kertin 3 1          0          2          5:13      3

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here