Neprodate automobile Beograd poklanja poplavljenima

0

Naravno, oni najbolji su otišli
 

Najskuplje prodat automobil je "škoda superb 2.5 tdi" iz 2011. godine, vlasništvo Pogrebnih usluga, koji je na aukciji u Sava centru postigao cenu od 1,32 miliona dinara, a najveće uvećanje zabeležio je kamion "tam", koji je od početne cene od 279.414 dinara dostigao krajnju cenu od 565.000 dinara.

 

Najviše učesnika, njih 12, licitiralo je vozilo "micubiši l200 gls 2.5 td", koje je od početne cene od 230.486 dinara, dostiglo krajnju cenu od 455.000 dinara.

 

Najveći broj prodatih automobila pripada srednjoj klasi i vozilima domaće proizvodnje.

 

Pomoćnik gradonačelnika Beograda Borko Milosavljević rekao je da je gradska uprava veoma zadovoljna tokom aukcije i cenama po kojima su automobili prodati, i istakao da će prodaja službenih automobila uticati i na racionalizaciju poslovanja.

 

"Automobili koji nisu prodati biće, po listi prioriteta, dati onima kojima je takva pomoć potrebna i verujem da, iako za njih nisu dobijena novčana sredstva, imaće svoju svrhu i doneće korist onima koji će ih koristiti", rekao je Milosavljević.

 

Kupci su najviše bili zainteresovani za automobile u vlasništvu Beogradskog vodovoda i kanalizacije, Beogradskih elektrana i Parking servisa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here