Neuhvatljivi makedonski ubica: Pobegao i “tigrovima”

0

Beta/AP/B. G.
Sa dva metka uspeo da pobegne specijalcima
 

Policija je, posle dobijanja dojave gde se krije begunac, angažovala pripadnike jedinice "tigrovi", koja je trebalo da ga uhapsi i sprovede do zatvora. Redžepi je, međutim, primetio specijalce i iz pištolja ispalio dva metka prema njima, a zatim pobegao u nepoznatom pravcu, piše skopski list "Dnevnik".

Pripadnici MUP-a izvršili su uviđaj i utvrdili da je begunac ispalio dva metka kalibra 7,62 milimetra, koji su završili u prozorskim staklima obližnje zgrade, čija je fasada takođe oštećena.

Jeton Redžepi iz tetovskog sela Larce osuđen je u odsustvu na 12 godina zatvora zbog otmice i ubistva Fatmira Like (31) 2002. godine. On je pobegao iz Makedonije, ali je ubrzo uhapšen po međunarodnoj poternici. Tokom izdržavanja zatvorske kazne, osuđen je na još pet i po godina zatvora za tri teške i jednu razbojničku krađu. Godine 2012. dobio je odsustvo iz zatvora u Štipu, ali se nije vratio.

Makedonska policije mu je 19. oktobra ove godine postavila zasedu, ali je kao i juče, pucajući u pravcu policije, uspeo da pobegne. Do isteka zatvorske kazne ostalo mu je još šest godina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here